Icon bars
Članek
POZIV K ORGANIZIRANEM IN LEGALNEM UPORU ZOPER PRAVOSODNO NASILJE
Objavljeno Jan 13, 2016

 SPET KLICI NA POMOČ SLOVENSKIH REVEŽEV

Slovensko in tujo javnost obveščamo, da so tudi v tem podobno kot v lanskem letu takoj po novem letu na sedež Civilnega združenja za pravičnost, napredek in nadzor iz Lesc začeli deževati številni klici na pomoč slovenskih revežev, ki jih ogrožajo slovenski rubežniki, kar dokazuje med drugim tudi elektronsko pismo enega od naših članov, ki ga objavljamo v dobesednem prepisu, kakor sledi:

"Spoštovani, sem vaš član in vas prosim za nasvet. Dobil sem pismo iz Upravne enote (UE), v katerem mi pišejo, da so ugotovili, da ne živim na naslovu, kjer sem prijavljen, temveč da živim na naslovu mojih staršev. To jim je prijavil rubežnik. Bil sem zaslišan tako jaz, kot moja mama in povedala sva, da živim na svojem naslovu, vendar občasno obiščem svoje starše in tam prespim.

UE vstraja pri tem, da živim na naslovu staršev.

Seveda v dobro rubežnika.

Kaj naj storim ?

Do petka imam še čas napisati ugovor na UE.

Zanima me tudi, če se prijavim na naslov, kjer živijo moji starši, kaj lahko rubežnik rubi, kot vem, vse, tudi stvari mojih staršev.

Res je, da živim na istem naslovu kot moji starši, vendar sem se na drug naslov prijavil ravno zaradi rubežnikov. V stanovanju, kjer živim v delu hiše v lasti mojega očeta so vse premične stvari popisane in na njih nalepljene inventarne številke. Med mano in mojima staršema je bil sestavljen tudi pisni sporazum, v katerem je jasno zapisano, da je lastnik vseh premičnin moj oče.

Zanima me, ali lahko rubijo na istem naslovu tudi stvari mojih staršev?

Se lahko sprehajajo po celi hiši, ali samo po delu, ki je zapisan v pisnem sporazumu ?. Ne vem, kaj naj storim, hiša je velika, starši so bolni, mama na srcu, oče ima raka in je na koncu........."

Poleg tega elektronskega pisma smo med drugim na naš sedež prejeli tudi telefonski klic ene od državljank Republike Slovenije, ki nam je jokaje sporočila, da je v lanskem letu, na bančni račun bivšega razvpitega izvršitelja iz Kamnika nakazala denarni znesek v višini 1.000,00 EUR, ki ga upnik od rubežnika ni nikoli prjel. Zanima jo kje se je "izgubil" ta denarni znesek. Tudi ta državljanka naše društvo prosi za pomoč.

O drgih številnih klicih na pomoč, ki so jih na naš dedež naslovili slovenski reveži, ki smo jih prejeli včeraj bomo pisali nekoliko pozneje.

OPOZORILO SLOVENSKIM REVEŽEM PRED NASILNIMI NAPADI RUBEŽNIKOV

Spoštovani slovenski reveži - dolžniki, glede na vsebino zgornjega nujnega obvestila za javnost vas opozarjamo na to, da je represivni del slovenske oblasti (pravosodje), ki ga sestavljajo:

- Ministrstvo za pravosodje Republike Slovenije,
- Okrajna sodišča v Republiki Sloveniji,
- Zbornica izvršiteljev Slovenije in
- slovenski rubežniki,

začelo nad vami pod krinko izvršilnih postopkov začelo izvajati organizirano nasilje tako kot se je zgodilo v lanskem letu, takoj po novem letu 2015. Rubežniki vas bodo tudi v tem letu iskali kot najhujše zločince in na vaša vrata bodo bodo lepili grozina pisma o nasilnem vstopu v vaše domove tako kot lani. V primeru vašega upiranja pred njihovim nasiljem bodo za svoje nasilno obnašanje zlorabljali slovensko policijo, ki vas lahko bo ovadila na pristojnem okrožnem državnem tožilstvu, slednje pa bo zoper vas lahko pri sodišču podalo obtožni predlog. Tako se bo lahko zoper vas začel nesmiseln kazenski postopek, ki bo lahko imel za posledico tudi določeno, bodisi denarno ali zaporno kazen. Tako ne boste več bili le dolžniki, ki ne morejo plačati svojih dolgov ampak tudi "kriminalci in barabe" čeprav to niste in nikloli niste bili.

To pomeni, da lopovščina slovenskega pravosodja nima ne dna in ne konca in kraja.

IN KAJ LAHKO STORITE KOT POSAMEZNIKI ?

Izkušje, zlasti tiste iz lanskega leta so pokazale, da je posameznik kot žrtev pravosodnega nasilja popolnoma nemočen.

IN KAJ LAHKO STORI ORGANIZIRANA SKUPINA DRŽAVLJANOV

Organizirana skupina državljanov lahko stori veliko. Zato je CZPNN dans po noči ob 24:00 uri začelo svojo akcijo organiziranja slovenskih revežev za upor proti slovenskem pravosodnem nasilju.

POZIV

CZPNN od danes, dne 13.01.2016, od 00:00 ure dalje vabi slovnske reveže oziroma žrtve slovenskega pravosodnega nasilja (dolžnike), zdrave in bolne, verne in neverne državljanke in državljane, brezdomce in tiste, ki bodo to postali, pa tudi vse tiste, ki so brez dela in tiste, ki bodo brez dela ostali, upokojence in tiste, ki ne morejo preživeti svojih mladoletnih otrok, vnukov in pravnukov, pa tudi tiste, ki so se brez svoje krivde znašli v sodnih kazenskih postopkih, še posebej tiste, ki gnijejo po slovenskih zaporih, da se nam pridružijo.

Namreč, začenjamo novo slovensko pomlad, ki ima namen na legalen način z slovensko oblastjo razčistiti nerešena vprašanja in prekiniti mučenje slovensega naroda.

Organizirali bomo množične proteste na krajih na katerih nas bo oblast lahko učinkovito zaznala, med drugim tudi pred Državnim zborom Republike Slovenije, na Šubičevi št. 4 v Ljubljani.

Torej bomo šli na ceste.

Pridružite se nam lahko z pisnimi prijavami, ki jih lahko pošljete na naš naslov CZPNN, Alpska cesta št. 62, 4248 Lesce ali CZPNN, Kamna Gorica št. 65, 4246 Kamna Gorica, po elektronski pošti z naslovom czpnn1@gmail.com, pa tudi preko spletnega obrazca "PRISTOPNA IZJAVA", z naslovom http://czpnn.si/index.php/pristopna-izjava, ki ga najdete na naši spletni strani z naslovom www.czpnn.si.

CZPNN - Civilno združenje za pravičnost, napredek in nadzor
czpnn.si