Icon bars
Članek
Nove uvodne skupine
Objavljeno Aug 08, 2016

"V jedru vsakega problema se nahaja njegova rešitev."

Ko se odločimo, da ne bomo več živeli po inerciji, ampak bomo prišli do dna svojim problemom, stopimo na naporno pot, ki pa nas sproti nagrajuje z vedno boljšim razgledom na nas same in na druge.

Študij psihološke astrologije in psihoanalize je zelo kakovosten način pridobivanja vpogleda v našo lastno naravo, v razumevanje našega čustvovanja, razmišljanja in delovanja.
Prav tako pa je dragocena tudi odločitev, da se bomo reševanja naših perečih problemov lotili s pomočjo svetovalnih pogovorov s psihološkim astrologom.

Odločitev je naša. Ali resnično želimo postati gospodarji svojega življenja? Če je odgovor da, moramo samo še ugotoviti, kateri način nam bolj ustreza, skupinski ali individualni. Če razmišljamo o skupinskem delu, je prvi korak informativni pogovor o vstopu v uvodno skupino psihološke astrologije in psihoanalize, če nam bolj ustreza individualno delo, pa se odločimo za informativni pogovor s psihološkim astrologom. 

Podajte se na najbolj osupljivo pot v vašem življenju. Na njej vas čaka obilica „aha“ efektov, ko se boste sredi predavanja ali pogovora zavedli, ja, TO SEM JAZ, le kako nisem tega do sedaj ugotovil/a!"

Meta Erbežnik, dipl. psih. astrol., sestavlja novo uvodno skupino psihološke astrologije in psihoanalize, skupina se bo srečevala ob ponedeljkih ob 17. uri v prostorih Instituta IPAL:

PONEDELJKOVA SKUPINA (17:00 - 20:00) 
- prvo srečanje: 22. 8. 2016 ob 16.30
- informativni dan: 17. 8. 2016 ob 17.30

Prijave in informacije so pri tutorki, lahko se naročite na osebni razgovor ali se udeležite informativnega dne.

Kontakt tutorke:
T: 031 401 600
E: meta.erbeznik@gmail.com
Skupina začne z delom, ko se zbere dovolj prijav.

Več o uvodnih skupinah na Institutu IPAL si preberite na spletni strani:
http://ipal.si/uvodna-skupina/
http://ipal.si/event/nove-uvodne-skupine-psiholoske-astrologije-in-psihoanalize/