Članek
NUJNI POZIV JAVNOSTI IN PROŠNJA ZA ODGOVOR!
Objavljeno Apr 25, 2015

CZPNN poziva javnost oziroma vse posamezne državljanke in državljane Republike Slovenije, ki imajo probleme s svojimi osebnimi zdravniki za to, ker jim ne predpisujejo antibiotikov kljub temu, da ljudje trpijo zaradi raznih vnetij in ker jim ne pišejo napotnic k specilistom za razna področja.

Namreč včeraj in danes je CZPNN zaznalo, da v Zdravstvenem domu v Radovljici apriori zavračajo pisanje receptov za zdravilo HICONCIL, ki je antibiotik.

Prav tako zavračajo pisanje napotnic k specialistom za uho, grlo in nos.

Konkretno je zavračilno delovala splošna zdravnica tega zdravstvenega doma z imenom Dr. Polona ŽUBER, ki glede na svoje obnašanje ni sposobna nuditi zdravstvene pomoči niti živalim, kje pa šele bolnemu človeku.

Po analizah stanja v ZD Radovljica, se da sklepati, da so se zdravniki med seboj dogovorili ali pa so prejeli ukaz svojih nadrejenih, da apriori nevestno zdravijo slovenske državljanke in državljane in da jih ne pošiljajo k raznim specialistom na dodatne specialne preglede ampak spložni zdravniki uveljavljajo svoje domneve kot zaključeno dejstvo.

To se ujema z zdravniško logiko o tem, da se ljudi z nevestnim zdravljenjem dodatno zatira in uničuje tako, da se jim iz raznih vnetij, ki se ne zdravijo razvije hujša bolezen, ki jih lahko pripelje tudi v samo smrt.

Poleg tega se sumi tudi, da slovenski zdravniki varčujejo z antibiotike za to ker se pričakuje izredno stanje v državi in bi jim antibiotiki lahko prišli prav za njih osebno ali za njihove potomce, prijatelje, sošolce in po komunističnem vzorcu politično enakomisleče..

Za vsaki odgovcr bomo hvaležni.

Odgovore pošiljajte na našo elektronsko pošto z naslovom:

czpnn1@gmail.com

Hvala.