Članek
ZA NAPAD IZVRŠITELJEV NA DOLŽNIKE V PRECEJŠNJI MERI ODGOVORNI SLOVENSKI UPNIKI
Objavljeno Apr 22, 2015

Že več kot eno leto smo v Sloveniji priča neverjetnemu perverznem napadu na slovenske državljanke in državljane, katerih je edina krivda, da so v posledici hude finančne krize in gospodarske recesije postali dolžniki. Ta zločin nad na slovenskim ljudstvom izvajajo sledeči subjekti:

- Okrajna sodišča v Republiki Sloveniji, 
- Ministrstva za pravosodje Republike Slovenije, 
- minister ta pravosodje Republike Slovenije mag. Goran Klemenčič, 
- slovenski izvršitelji in njihovi izsiljevalci, ki jih imenujejo pomočniki in, 
- Zbornica izvršiteljev Slovenije,

Analiza je pokazala tudi, da so za ta zločin nad slovenskim ljudstvom, ki ga izvajajo v sodelovanju z drugimi odgovorni upniki, če ne še najbolj odgovorni. Upniki celo kot tisti, ki razpolagajo z obsežnim denarjem financirajo napade na slovenske državljanke in državljane. Za to je na področju izvršilnega prava v Sloveniji že več kot eno leto popoln kaos. Na žalost se dogajajo take stvari, ki jih v tujini ne najdemo, vsaj s takimi posledicami ne kot so v Slovniji. Na področju izvršilnega prava v Sloveniji se ne ve kdo je izvajalec perverznega nasilja in kdo je njegov nadzornik, še manj pa kdo je tisi, ki naj bi v resnici skrbel za zakonitost v izvršilnem sodsvu.

Ves ta kaos, pa po izsledkih CZPNN financirajo upniki.

V nadaljevnju tega prispevka bomo objavili grozilno pismo izvršitelja Marjana Hojsa iz Kamnika s katerim slovenskim državljankam in državljanom /dolžnikom/ grozi oziroma jih opozarja pred nasilnim vstopom v njihova bivališča ob asistenci KLJUČARA in po potrebi POLICIJE, seveda najbolj hude grožnje pa so izpisane v redeči "naši" barvi.

Grozilno primo je opremljeno med drugim:

- z številko zadeve, ki se vodi pri sodišču, 
- označbo spisa pri izvršitelju, 
- navedbo upnika, 
- navedbo dolžnika in 
- navedbo približnega dolga.

V nadaljevanju so še nekateti drugi podatki, ki vsebujejo elemente napovedanega nasilja in groženj.

NOVO V NASILJU NAD DRŽAVLJANI SLOVENIJE

Pred parimi dnevi smo v roke prejeli tudi grozilno pismo izvršitelja izvršitelja Petra OMAHNA iz Ljubljene, Stegne 21, 1000 Ljubljana, ki ni identično grozilnemu pismu izvršitelja Marjana Hojsa iz Kamnika, za to ker se razlikuje v bistevih delih, saj na tem grozilnem pismu najdemo:

- označbo številke zadeve na sodišču, 
- označbo spisa pri izvršitelju, 
- navedbe upnika ni ?????
- celotno navedbo dolžnika, 
- navedbo višine terjatve, 
- številka računa izvršitelja z referenco. 
- navedba izsiljevalca kot pomočnika izvršitelja.

Seveda v oči nam je padlo dejstvo, da pri izvršitelju Petru Omahnu ni nobenih podatkov o upniku. To naj bi pomenilo, da so po novem podatki upniku nepomembni, pa tudi to ni res. Zaradi akcij proti nasilju izvršiteljev in njihovih izsiljevalcev ja "vrela voda" dosegla tudi upnike in so se odločili v najbolj perveznem napadalnem delu izvršilne veje oblasti sodelovati anonimno oziroma prikrito. Po novem se skrivajo za opravilno št. zadeve na sodišču in proti ljudsvu ne nastopajo javno.

Po podatkih naše analize so se za to upniki odločili ker zaradi nasilja izvršiteljev in njihovih izsiljevalcev nad slovenskim narodom trpijo obsežno poslovno škodo, za to pa naj bi jim anonimno sodelovanje tako škodo omililo.

CZPNN