Članek
PISMO IZVRŠITELJU ERIKU BARANAŠIČU
Objavljeno Apr 18, 2015

Spoštovani izvršitelj Erik BARANAŠIČ !

Pred parimi dnevi ste se po izsledkih aktivistov CZPNN mudili na naslovu Kamna Gorica 65, 4246 Kamna Gorica /na tem naslovu ima prijavljeno stalno bivališče aktivist CZPNN F. U./. V skladu z našimi pravili ste bili tako opazovan in zasledovan ter tudi posnet na naših video napravah. Na navedenem naslovu ste v enega od poštnih nabiralnikov, ki so pritrjeni na moji stanovanjsko hišo Kamna Gorica št. 65, v Kamni Gorici vrgel neko pisemsko ovojnico katere mi vsebina ni znana. Domnevamo, da ste v nabiralnik lahko vrgel,

"OPOZORILO PRED NASILNIM VSTOPOM OB ASISTENCI KLJUČAVNIČARJA IN PO POTREBI POLICIJE!"

Kot lastnik stanovanjske hiše Kamna Gorica 65, v Kamni Gorici si lastim pravico vedeti vse o morebitnih načrtovanih nevarnostih, ki grozijo moji hiši, za to Vas prosim, da mi na našo elektronsko pošto z naslovom,

czpnn1@gmail.com

nemudoma posredujete,

"OPOZORILO PRED NASILNIM VSTOPOM OB ASISTENCI KLJUČAVNIČARJA IN PO POTREBI POLICIJE!",

ki se glasi na ime F. U., da lahko gospoda dolžnika kontaktiramo in ga o tem tudi primerno obvestimo ter, ga pozovemo k adekvatni rešitvi dolžniško-upniškega razmerja ki ga morebiti ima F.U. z nekom od svojih upnikov.

Namreč, F.U. je zaposlen v mednarodni špediciji in se na svojem naslovu stalnega bivališča tudi po eno leto fizično ne pojavlja. Če pa tudi enkrat letno pride na svoj naslov stalnega prebivališča se to zgodi ponoči, pride in prespi ter odide na pot po svetu. To pomeni, da gospoda Uršeja lahko najdete na kakšnem od Evropskih parkirišč na katerih biva ali pa med vožnjo s "šleperjam" na kakšni od svetovnih cest bodisi po Evropi ali izven nje.

Z drugimi besedami pa to pomeni, da boste v primeru napada na mojo hišo naredili napako, ki se bo obravnavala tako kot v primerih izvršitelja Marjana Hojsa iz Kamnika, kar meni osebno ni interes.

To elektronsko pismo Vam pošiljam za to ker vas ni mogoče dobiti na Vaš telefon z št. 031 612 111. Če pa morebiti zaznate v javnosti to objavo, pa nas kontaktirajte preko spodaj objavljenih kontaktov.

V pričakovanju vaše elektronske pošte ali vašega poziva, Vas prav lepo pozdravljam !

S spoštovanem !

RADE STANIĆ
Kamna Gorica 65
4246 Kamna Gorica
Telefon: 031 597 488
E-MAIL: czpnn1@gmail.com
URL: www.czpnn.si
URL: http://www.publishwall.si/czpnn