Članek
SKLENITEV DELOVNEGA RAZMERJA MED SLOVENSKIMI SODNIKI IN REPUBLIKO SLOVENIJO NIČNA
Objavljeno Apr 18, 2015

Ker so kot bivši kandidati goljufali pri pisnem delu pravosodnega izpita tega dela izpita niso uspešno končali. Za to nebi smeli pristopiti ustnem delu pravosodnega izpota, pa so pristopili ker "so naši." Za to nebi smeli pridobiti potrdila o uspešno opravljenem pravosodnem izpitu, pa so ga pridobili ker "so naši."

Zaradi tega jih sodni svet nebi smel predlagati Državnem zboru RS v izvolitev v državno funkcijo, pa jih je ker "so naši." Tudi Državni zbor jih v sodniško funkcijo nebi smel izvoliti, pa jih je za to ker "so naši".

Za to so zasedli sodniške funkcije, ki jih nebi smeli, pa so jih za to ker "so naši."

Za to nam namesto sodnilkov v naših sodiščih sodijo pravosodni goljufi, plagiatorji in šušmarji, za to ker "so naši." Za to je njihova sklenitev delovnega razmerja z Republiko Slovnijo nična, pa nič za to, ker "so naši".

To pomeni, da Slovenija nima po svojih sodiščh sodnikov ampak pravosodne goljufe, plagiatorje in šišmarje, za to ker "so naši".

Ministrstvo za pravosodje pa te napake prikriva, za to ker "so naši" ali bosta tako na to gledala Evropska komisija - Resor za pravosodje in Evropsko sodišče za človekove pravice, pa vam povemo v kratkem.

CZPNN