Žrtev pravosodn. nasilja zaradi pritiskov Hojsovih izsiljevalcev dvakrat poskušala izvšiti samomor
Društvo CZPNN

Četrtek, 19. marec 2015 ob 23:52

Odpri galerijo

HOJSOV NAPAD NA ŽRTEV PRAVOSODNEGA NASILJA, NA DAN PROTESTA Z IMENOM "DRUGI SHOD ŽRTEV PRAVOSODNEGA NASILJA !!!"

PISMO ŽRTVE UPNIKU /A BANKI VIPA/ O NJEGOVEM ZLOČINU...

Pozdravljeni

Podpisani R. S. bi vas rad obvestil o netransparentnem in nepoštenem predvsem pa skrajno škodljivem poslovanju vaše odvetnice HOČEVAR-jeve.

Pri vas sem imel manjši dolg 200 EUR iz naslova limita. Ker sem imel do lanskega marca odprt svoj s.p. Slikopleskarstvo in tapetništvo sem najprej odvetnici HOČEVAR-jevi ponudil, da vam za višino dolga nekaj prebelim v dobri veri da se tako dolg v celoti zapre, vendar so očitno prevladali neki drugi interesi, ne pa interes, da se poplačila moj dolg. Z odvetnico HOČEVAR-jevo sem bil tudi dogovorjen o obročnem odplačilu po 50 EUR na mesec, ko je znesek glavnice padel pod dve tretjini je odvetnica HOČERVAR-jeva na njeno pobudo sama predlagala odpis terjatve, da se stvar zaključi. Ker sem v bistvu brezdomec, nisem redno dvigoval pošte izvršitelja Hojsa, saj sem smatral da sklenjeni dogovor velja z vami kot upnikom velja.

Danes pa sem na naslovu stalnega prebivališča v Kranjski gori imel rubež premičnin, ki je bil neuspešen.

Odvetnica HOČEVAR-jeva dobro ve, da sem narkoman, da se zdravim na Metelkovi v Ljubljani, da dolga nikoli ne bom mogel odplačat, saj sem brezposeln in brez ficka, praktično brezdomec.

Ko sem zaprl s.p. sem ustvaril velike dolgove. Vseeno pa se me je lotila s posebno že kar sumljivo vnemo. Z njenim mahinacijami je prišlo do dodatnih stroškov v višini 1.900 EUR, toliko namreč znaša nagrada izvršitelju Hojsu, ki se je kar šestkrat pripeljal iz Kamnika v Kranjsko goro in seveda zato vsakič pokasiral za nekakšne svoje stroške.

Dne 9.3.2015 sem bil s policijo prisilno priveden na FURS Kranj, kjer je bilo zaslišanje zaradi mojih dolgov, imam resne probleme ker ne plačujem preživnine, davčnega dolga,prometnih prekrškov, sodnih stroškov in prekrškov JRM ker jih ne morem plačati za to ker nič nimam. S postopkom je uradna oseba FURS Kranj s sklepom ugotovila , da nimam nikakršnega premoženja. Če bi odvetnica HOČEVAR-jeva delala v vaše dobro, bi se morala o situaciji pozanimati na UE, kjer so ti podatki dostopni, in pretehtati smisel rubeža, sploh pa o tem ker je nastalo dodatnih 1.900 EUR dolga. Očitno se gre pri vsej stvari le za umetno in namerno zviševanje stroškov, ne glede na to ali ima vse skupaj kakšen smisel ali ne.

Z njo sem imel ves čas same probleme tako z njeno aroganco, nesramnostjo neprofesionalnostjo in za konec še prevaro.

Stokrat sem ji povedal, da sem pač zavozil, sem odvisen od drog, zato tudi nezaposljiv. To, da mi je rekla, da bo ostanek dolga odpisan, potem pa me je več kot pol leta iskal Hojs, živim namreč malo tu malo tam pri različnih znancih, namreč smatram za prevaro in nepošteno odvetniško prakso. Poleg tega za noben polog po 50 EUR, v času ko sem še prejemal nadomestilo na Zavodu, izvršen v njeni pisarni ni izdala nikakršnega potrdila, kar je zelo sumljivo. S tem namenom bom poiskal pravno pomoč odvetnika in sprožil potrebne postopke.

Če ji že mastno plačujete za njene usluge, bi morala v sekundi dojeti, da sem narkoman, ki se zdravi na Metelkovi 15 v programu za odvisnost, sem brezposeln, brez nepremičnine, avta, z enormnimi dolgovi, za to bi kot dober gospodar morala rubež dobro premisliti. S tem je dosegla le, da me bo danes lastnica garsonjere na naslovu v Kranjski gor kjer sem imel prijavljeno prebivališče, danes od tam odjavila in se grem prijavit na naslov CSD Ljubljana Šiška, kjer sem v preteklosti že prejemal socialno podporo.

Tako sem zaradi nje ostal še brez naslova stalnega prebivališča. Tudi lastnica garsonjere, kjer je bil danes poskus rubeža je bila zaprepaščena nad njeno nesramnostjo, ker je huda onkološka bolnica na paliativnem zdravljenju je v petek po telefonskem razgovoru s odvetnico HOČEVAR-jevo zaradi poslabšanja zdravja celo iskala zdravniško pomoč. Menim, da je prav, da vaša odvetnica pokličete na zagovor, sam pa sem se že delno zmenil za pravno pomoč pri odvetniku sošolcu iz osnovne šole ker so mi na UE svetovali osebni stečaj, z izjemo preživnine. Prav tako predlagam, da vsled vsega ona krije stroške izvršitelja Hojsa iz svojega žepa.

Lahko se je namreč izživljati na tuj račun, če bi se šlo zanjo osebno sploh ne dvomim ali bi iz svojega žepa plačala rubež ali ne.

Sploh ne gre za to, ali sem kriv ali ne kriv ker nisem dvignil pošte, odvetnik mora biti zmožen ocenit situacijo in svoji stranki pravilno svetovati ali se neko določeno pravno dejanje splača ali ne, in pri tem koristi upnika postaviti pred svoje lastne interese.

To, kar se je dogajalo v mojem primeru je navadno kriminalno dejanje zato bom zahteval da se stvar razišče, obvestil bom tudi Ministrstvo za pravosodje. Zadevo bom prijavil tudi našemu psihologu v ambulanti za odvisnost, kjer se zdravim pri dr Aleksandri Todorovič, ker v svojem stanju sam nisem in tudi nočem biti kos raznim odvetniško-izvršiteljskim ukanam, vseeno pa to ne pomeni, da si me lahko kot nemočno osebo kdorkoli tako poniževalno privošči kot si je to drznila Hočevar.

R. S.

DODATNO POJASNILO:

Ko smo preverili podatke iz tega pisma, smo prišli do osupljivih podrobosti tega zločina, namreč žrtev pravosodnega nasilja je zaradi pritiskov Hojsovih izsiljevalcev vsaj dvakrat poskušala izvšiti samomor.

CZPNN

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 14. Jan 2020 at 17:27

1065 ogledov

ODHOD VELIKEGA BORCA
https://www.iusinfo.si/medijsko-sredisce/kolumne/255873

Sun, 8. Sep 2019 at 22:56

1362 ogledov

KONČNO USTAVNA PRITOŽBA
Po skoraj treh letih zavlačevanja, se je Slovensko Vrhovno sodišče le skilavilo in s svojo "Sodbo v imenu ljudstva" z dne: 04.04.2019 opravilna št. I Ips 39962/2011 (V K 39962/2011) odločilo o moji zahtevi za varstvo zakonitosti z dne 16.02.2017. Ker je odločitev Vrhovnega sodišča Republike Slovenije bila zame negativna, so zato nastali pogoji, ki mi dovoljujejejo vložitev ustavne pritožbe pri Ustavnem sodišču Republike Slovenije, ki bo vložena v roku, to je najpozneje dne 23.10.2019, s čemer se bo utrdila nadaljnja pot za pritožbo, ki bo (če bo to potrebno) vložena pri Evropskem sodišču za človekove pravice v Strazburgu.  CZPNN

Sat, 10. Mar 2018 at 23:36

2348 ogledov

NEVERJETEN MAFIJSKI OBRAČUN MED SLOVENSKIMI SODNIKI
Na sedež društva CZPNN smo prejeli dokaj zanimivo pismo nekega gospoda, ki se v svoji vsebini glasi: I. Iz zanesljivih virov sem prejel  informacijo, da kranjska sodnica Marjeta Dvornik prijateljuje in hodi na kavo z znanim kriminalcem Dinom Lalićem, ki je bil večkrat že zaprt. To je menda znano tudi NPU. Prav ona je bila tista, ki je oprostila roparja na poštarja, čeprav je bil dobljen pri dejanju. Sodba je bila kasneje razveljavljena, krivdo pa je valila na policijo in tožilstvo. Prav ona je tudi zavrnila izročitev za tistega ruskega tajkuna, ki je bil kasneje dejansko tudi spuščen in ki ga kljub sodni  odredbi niso izročili Nemčiji, kot je bilo zahtevano. Pri njej je tudi zastarala zadeva proti močnemu nemškemu podjetniku in še kaj…….   II. Povem Vam še še, da Kranjsko  sodišče veselo krši tudi delovno pravno zakonodajo. Višje delovno in socialno sodišče je namreč že konec leta 2015 sprejelo stališče, da sodniku na ustavno zakonit način preneha službeno razmerje šele z vročitvijo obrazložene odločbe sodnega sveta, ne pa že z dnem odločitve oz. potrditve ocene na seji sodnega sveta, torej za nazaj. To v primeru mojega brata, da mu je službeno razmerje prenehalo še predno je bila odločba pravnomočna in izvršljiva, sa ga je  odjavilo iz vseh zavarovanj, torej toliko prej, še pred  vročitvijo obrazložene sodne odločbe, zoper katero je bilo šele možno vložiti pravno sredstvo. Posledično to pomeni, da mu protipravno niso izplačali zaostale plače in tudi ne zakonite odpravnine, glede nato, da sem se v nadaljuvanju  dejansko upokojil. Nezakonito stanje je kranjsko sodišče  vleklo kar naprej, čeprav je bilo jasno stališče Višjega sodišča že predhodno  znamo. S tem v zvezi bo v teh dneh podan zahtevek na kranjsko sodišče po izplačilu zaostale plače in odpravnine, vključno z zakonitimi zamudnimi obrestmi. Me zanima, če bodo vztrajali na nezakoniti kršitvi, saj je slednje prekršek. V tem primeru jim seveda sledi tožba na delovno sodišče, kjer jim bodo nastali še dodatni stroški. Ki seveda ne gredo neposredno iz njihovega žepa. Vidiš, če moj brat nebi bil pravnik in zadeve ne bi našel in preštudiral, bi se mirno izmaknili obveznosti. Žalostno je to, da  je sodišče prvo, ki mora spoštovati zakonodajo in bi moralo tako ugotovljeno nezakonitost odpraviti že po uradni dolžnosti. Sicer pa je zadeva glede prenehanja sodniške funkcije že na evropskem sodišču - to je prvi primer, da sodnik toži Slovenijo. Druga zadeva, zaradi kršitve ustavnih pravic pa bo tudi kmalu vložena. Še to: Špela Koleta je ena od kandidatk za višjo sodnico v  Višjem sodišču v Ljubljani, prav tako Marjeta Dvornik. Sliši se, da naj menda nimata možnosti za napredovanje ker naj bi to mesto bilo rezervirano za za  Srečka Škerbeca. Res so pokvarjeni, zato so se znebili mojega brata, ker je bil preveč suveren in ni tulil v njihov rog. Nekaj bo že dosegel v kratkem, končni epilog pa na evropskem sodišču. Žal krivci ne bodo odgovarjali.

Wed, 10. Jan 2018 at 20:28

2186 ogledov

NEZNOSNA DVOLIČNOST SLOVENSKE POLITIKE KI BREZ DVOMA VODI K PROPADU SLOVENIJE
Sovenska politika je tako nevarno dvolična, da je zelo nevarno, da za seboj v propad ne potegne slovensle države. To je uspelo dokazati poslancu Dr. Vinku Gorenaku kar je razvidno tudi iz priložene objave v nadaljevanju.    http://nova24tv.si/slovenija/politika/govor-poslanca-gorenaka-ki-bo-sel-v-zgodovino-zakaj-ahmad-zakaj-pri-njemu-cloveski-vidik-in-pravno-dopustno-dejanje-pri-nekaj-sto-enakih-primerih-pa-ne/ Dr. Vinko Gorenak je do te mere povozil Miroslava Mira Cerarja, ki je ta zagitovo šel domov polnih gat. Če pa je Miroslav Miro Cerar karkoli po svoji materi, hvala bogu že pokojni Zdenki Cerar, utegne Dr. Vinko Gorenak končati pod streli narčenega morilca. Temu utegne slediti aretacija in zaprtje nadomestnega morilca natančno tako kot v zadevi Dr. Milka Noviča.

Sun, 7. Jan 2018 at 10:10

2382 ogledov

MALOUMNI SLOVENSKI SODNIKI IN NJIHOV KONEC (1)
Da je Slovenija čudna država pove tudi katastrofalno slabo stanje v njenem sodstvu oziroma v pravosodju kot vzporedni veji oblasti, ki je od leta 1945 delovala brez kakršnega koli resnega nadzora. To je bil tudi razlog da so se slovenski sodniki igrali s pravom in da niso dojeli "Da tisti, ki se igra s pravom, da se igra sam s seboj, s svojo državo in z njeno ureditvijo." Slednje je povzeto po bivšem in sedaj že pokojnem beograjskem odvetniku z mednarodno pravno reputacijo Filo Filoto. IGRE IN AVANTURE SLOVENSKIH SODNIKOV. Igre slovenskih sodnikov so po svoji vsebini in po svojih posledicah v resnici igre brez meja. Poleg teh iger brez meja so slovenski sodniki kot posebne sorte avanturisti v Sloveniji uprizarjali prav tako posebne sorte avanture. Ena od takih avantur je bila avantura imenovana "TRAJNI SODNIŠKI MANDAT" kar je pomenilo, da so se slovenski sodniki lahko pasli po slovenskih sodiščih do svojega sedemdesetega leta starosti. Taka avantura je imela več svojih pomenov. Eden od takih pomenov je bil ta, da so sodniki imeli zagotovljeno službo do svojega sedemdesetega leta in da so si kot nedotakljivi lahko ustvarjali kriminalno preteklost ne da bi jih kdorkoli in kadarkoli vprašal kaj delajo ali jih opozoril na to, da trga ne smejo početi. S trajniškim sodniškim mandatom so si slovenski sodniki poleg trajne sodniške funkcije zagotovili tudi čas v katerem so lahko njihovi potomci (sinovi in hčere) dokončali visoko izobrazbo in tako izpolnili pogoje za službovanje v slovenskih sodiščih. S tem se je nadaljevala "okupacija" sodišč, ki jih je okupira slovenska skorumpirana sodniška svojat. Vse te igrice in avanture slovenskih sodnikov sta organizirala in vodila Slovenski sodnisvet in Vrhovno sodišče Republike Slovenije z vrlim vrhovnim sodnikom Brankom Maslešo na čelu. Šele po tem, pa na vrsto pridejo nižji sodnice in sodniki, ki se jih od konca leta 2007 sumi, da niso izpolnili vseh pogojev za izvolitev v sodniško funkcijo, ki jih predvideva 8. člen Zakona o sodniški službi in da posledično temu sploh niso sodniki. Položaj teh oseb, ki se žažno izdajajo kot sodniki, pa naj bi ustrezal  pravosodnim goljufom, plagiatorjem in sodnim šušmarjem. Utemeljitev za slednjo navedbo pa dobimo v dejstvu, da so slovenski sodniki preko Sodnega sveta in slovenske politike (Državni zbor Republike Slovenije) ter Vrhovnega sodišča Republike Slovenije z Republiko Slovenijo sklenili nično delovno razmerje.   Se nadaljuje  

Sun, 24. Sep 2017 at 20:30

4154 ogledov

KAKO SO ME DEJANSKO IZGNALI IZ SLOVENIJE
Dne 25.12.2016 so me izgnali iz Slovenije čeprav sem se iz Slovenije navedenega dne uradno izselil v  tujino. Do moje izselitve je prišlo po dolgoletnih hudih pritiskov, ki jih je name in na moje člane družine vršila slovenska oblast. Navajam celo vrsto vprašanj, ki jih je uradna oseba Upravne enote v Radovljici z imenom Irena Likar dne 21.12.2011 protipravno zastavljala članom moje držine, kar je bilo odločilnega pomena za to, da sem se iz Slovenije začasno izselil. Uradna oseba Upravne enote v Radovljici pri zaslišanju članov moje družine je pri svojem delu ves čas dajala vtis, da se je za tako delo (zaslišanje) verzirala v kakšni fašistični oziroma nacistični šoli tretjega nemškega rajha. Moji člani družine so bili mučeni z sledečimi vprašanji:   Ali veste na katerem naslovu Rade Stanić dejansko živi in kako to veste ? Kdo je lastnik nepremičnine na naslovu kjer živite ? Kdaj se je izselil z naslova na katerem živite ? Ali veste, če se namerava kdaj vrniti na ta naslov ? Ali imata kot zakonca kakšne stike, se vidita, slišita in kje ? Ali veste kje se Rade Stanić zadržuje, kje prespi ? Ali veste na katerem naslovu prejema pošto in uradna pisanja ? Ali ima na naslovu Alpska crsta 62, Lesce urejene bivalne prostore (sanitarije, kuhinjo, ....) ? Ali je na naslovu Alpska cesta 62, lastnik stanovanja oz. nepremičnine ? Ali ima za najem prostorov na Alpski cesti 62, Lesce sklenjeno najemno pogodbo in s kom ? Ali veste kje Rade Stanić dela oz. kje je zaposlen ? Ali sta še vedno poročena ali sta v ločitvenem postopku ? Ali ima stanić s sinom kakšne stike ? Ali ima na svoje ime izdano kakšno položnico na naslov kje živita ? Ali veste kje ima svoje osebne predmete (obleko, obutev, higijena, dokumenti) ? Ali se gdaj vrača in prespi na naslovu kjer živite ? Ali poznate koga, ki bi več vedel povedati o prebivališču Radeta Stanića ? Ali ima avto ? Ali mu pokojnino prinese poštar ? Ali veste če se je odselil v tujino ali je v Sloveniji ? Ali imate v zvezi s tem sami kaj dodati ? Takih fašističnih vprašanj člani moje družine niso mogli izdržati več. Se nadaljuje.

Zadnji komentarji

Prijatelji

Dajana  Babiččuk kobalMiran  PetermanFeri LainščekLaščan ZlatorogAna Koswoodicinvestment CompanyDamjan GorenščekVili KovačičBožo žabjekAco MitrovicKlavdija Zebecsanja barnaBarbara KolmaničMateja SircaAzra .Klavdija HitiRoman VodebErnest SkrjanecTrenutek .rastko plohlMaja RadinBojan  AhlinVika  JelenBranko GaberAndres Zoran    IvanovicFranc JazbinsekBojan MehleStoyan Svet

NAJBOLJ OBISKANO

Žrtev pravosodn. nasilja zaradi pritiskov Hojsovih izsiljevalcev dvakrat poskušala izvšiti samomor