Izpoved žrtve Marjana Hojsa.
Društvo CZPNN

Nedelja, 15. februar 2015 ob 21:55

Odpri galerijo

"Pozdravljeni. Moje ime je Srečo, stanujem v Lukovici. Vceraj sva govorila po telefonu za zadevo o izvršbi. Zanima me kaj narediti, ker pomocnik izvršitelja me vseskozi kliče, grozi po telefonu, da če ne prinesem denarja, da bodo morali spet priti osebno na dom, da bodo rubili predmete.

Prvi obisk pri meni je zgledal tako. Pri nas ni bilo nobenega doma, in so šli do sosedov in njih gnjavili, kje sem jaz in so rekli, da nihče ne ve kje smo. In nato so jim rekli kako to, da za sosede ne vedo kje so. Nato so mi pustili na vratih obvestilo, da jih moram nujno poklicat, kar sem tudi storil, da se dogovorimo o celotnem znesku dolga. Rekel sem da nimam trenutno kje dobit 2300 evrov. Mi je pa rekel, da ce do 19 ure ne prinesem denarja, da bodo morali spet priti nazaj. Nato so me vsak dan klicarili, ko sem pa omenil da bo moj delodajalec Denis Avdic poskusil nekaj urediti glede tega dolga, ker je isto dobil v firmo ,da mi more trgati od place. Ampak moja placa je tok obremenjena, da so me dali v čakalno vrsto za odtegljaje. Ko sem omenil njega, mi je zacel grozit po telefonu, da kaj ima on z mano, da se to njega ne tiče, da kaj se vmešava, sem pa rekel, da je on moj delodajalec, da mi skusa kako pomagati. Od takrat naprej se mu nisem hotel vec oglašat na telefon. Vceraj sem pa dobil domov pošto, v kateri je navedeno, da moram nujno nakazat 300 evrov za stroške, da ne sme biti manjsi znesek od 300 evrov. Navedene so tudi notri grožnje, da če ne dobijo plačila, da pridejo v spremstvu  kljucavničarja in seveda tudi policijo. Tako da placati jim ne mislim tega zneska, ker še za živet nimam. Pa se to, ko sem rekel, da se bom zmenil z banko, mi je rekel, da se iz njimi nimam kej menit vec, da so oni sedaj za to, pa ce je mozno obročno odplačevanje, pa je rekel, da za to zadevo ne ,da so oni celotni znesek poravnali banki. In sem res preveril na banki in mi je rekel da znesek ni poravnan. Tako da se lažejo. In sem mu potem napisal, da znesek ni poravnan in nisem dobil odgovora. Doma imam 4 leta starega otroka in nočem, da mi ti oderuhi hodijo domov. Kakšen nasvet bi mi dali glede tega. Hvala za vas odgovor. Lp. srecko tom."

IN ŽRTVI PRAVOSODNEGA NASILJA POSLALI SLEDEČ NAŠ ODGOVR:

Pozdravljeni tudi vi, Srečo iz Lukovice. Odgovarjamo na vaše elektronsko pismo tako kot sva bila dogovorjena.

Po naših ugotovitvah je pri tem nasilju edino za narest proti izvršiteljem in proti njihovim izsiljevalcem kot nekakšnimi pomočniki izvršitelja močno organizacijo "kritične mase v Sloveniji", ki bi bila dobro organizirana in vodena in ki bi znala oblastnikom stabilno postavljati svje zahteve in pri njihovi realizaciji vztrajati ostro in brez popuščanja.

Že samo to, da vas neki pomocnik izvrsitelja vedno kliče in da vam grozi po telefonu, da v primeru če ne prinesete nekaega denarja, "da bojo morali spet pridit osebno na dom ter da bojo rubili predmete", pa kaže na vse znake kaznivega dejanja izsiljevanja. To kaznivo dejanje ne izvršujejo samo pomočniki izvršitelja amoak tudi izvršitelj sam, kot njihov napeljevalec h kaznivim dejanjem - po uradni dolžnosti. Tako kaznivo dejanje pa so jim dovolili izvrševati oziroma že izvršiti predsedniki Okrajnih sodišč v Sloveniji /njih 44/, z vednostjo ministra za pravosodje v Ministrstvu za pravosodje Republike Slovcnije Mag. Gorana Klemenčiča in in z vednostjo predstavnikov povsem nepotrebne Zbornice izvršiteljev Slovenije. Vse to pa se počne pod "marelo" senilnega in že zdavnaj odsluženega predsednika Vrhovnega sodišča Rapublike Slovenije vrhovnega sodnika Branka Masleše.

Skratka ko gre tudi za vaš promer, v resnici gre za organizirano delo slovenske politike na celi črti njene hierarhije od pomočnika izvršitelja, pa vse do Branka Masleše kot predednika najvišjega sodišča v Sloveniji.

V tem kriminalnem viharju pa posameznik nima nobene možnosti več, če se ne vključi v dobro vodeno in organizirano kritično maso, ki bi ji lahko rekli tudi "CIVILNA DRUŽBA" ali magari CZPNN.

Na vse to pa kaže tudi vaš opis prvega obiska nekih dveh komaj pismatnih ali popolnoma nepismenih pomočnikov izvršitelja. Ona dva sta kot sami navajate prišli k vami v času ko ste bili odsotni z vašega doma /doma ni bilo nikogar/, na to so šli do vaših sosedov ter jih mučili z vprašanjih o tem, kje ste. Ob tem sta dobila informacijo, da nihce ne ve kje ste. Pomočnika izvršitelja pa sta dokazala svoj nivo komuniciranja in psihičnega stanja s tem, ko sta vašim sosedom očotala "da za svoje sosede ne vejo kje so." To dokazuje tudi, da sta vas dva pomočnika izvršitelja obiskala protipravno. Če bi njun obisk bil opravljen na pravni podlagi in če bi imela za ta obisk potrebno sodno odredbo v kateri piše kako morajo postopati v takih prierih, bi pomočnika izvršitelja /glede na svoja pooblastila in vsebino sodne odredbe/ lahko pozvala dva polnoletna občana /vaša dva soseda npr./, policijo in ključarja. Na to bi njihov ključar "po uradni dolžnosti" vlomil v vaša vhodna brata stanovanja ali hiše in bi oba pomočnika z dvema polonoletnima pričama ter s policijo ali še skom lahko vstopili v vaše stanovanje /ali hišo/, jo preiskala in zarubila vse kar po zakonu smejo, pa glede na njihovo prakso v takih primerih tudi tisto kar nebi smeli zarubiti. Vse zarubljeno pa bi lahko odpeljala z prevozom neke organizacije ki se ukvarja s prevozi stanovajske opreme, ki s svojimi vozili za njih v našo škodo prevaža naše izropano premoženje.

Ker je za dva pomočnika pomemben le denar /ne pa naša dotrajana stanovanjska oprema/, pa sta na vaših vratih pustila svoje grozilno obvestilo iz katerega je razvidno, "da ju morate nujno poklicati." To ste tudi kot pravite storili. Na to ste zagrešili prvo napako. Z njima dvema ste se dogovarjali "o celotnem znesku dolga", torej ste se o znsku celotnega dolga dogovarjalo z nekom, ki je komaj pismen ali celo popolnoma nepismen in ki soloh ne zna izračunati vašega dolga. Tega ne znajo niti njihovi šefi izvršitelji, komaj pa bi to znali izračunati sodniki, ki jh pošiljajo na vaš dom. O tem bi se moral seveda pogovarjati z upnikom v smeri sklenitve pisne poravnave za obročno odplačilo dolga, pa ste namesto z upnikom to počel z inkriminiranimi pomočniki nekega vrlega izvršitelja. Povedali ste, da trenutno nimate kje dobit 2300 evrov, za to domnevamo, da so vam pomočniki naračunali kar 2.300,00 € dolga. Ker jima je šlo za denar takoj in brez odlašanja, pa sta vam v okvirju kaznivega dejanja izsiljevanja dala rok do 19 ure, da jima prinesete denar in da bi se to res zgodilo sta vam zagrozila, da bosta v nasprotnem primeru "morala spet pridit nazaj", kot sam praviš v svojem pismu.

Iz istih razlogov, zaradi izvršitve kaznivega dejanja izsiljevanja, so vas vsak dan klicarili po telefonu, ko pa ste jima omenili, da bo vaš delodajalec probal Avdija in nekaj urediti glede tega dolga, pa čeprav je preko vašega delodajalca tekla izvršba na vaš osebni dohodek, sta pomočnika torej izsiljevala za to še bolj nezakonito izsiljevala, s tem, da sta zatrjevala kako vaš delodajalec nima kaj iskati zraven.

Razumem, da je vaša placa zelo obremenjena z izvršbami /čigava pa ni danes/ in da za to ne morete odplačevati dolgov, no to pa ni razlog za to, da vas izvršiteljevi komaj pismeni ali celo popolnoma nepismeni "pomočniki" izsiljujejo, saj so vas dali kot sam pravite v "v cakalno vrsto" ker vam od osebnega dohodka ne morejo več odtegovati. Ko ste omenil svojega delodajalca kot pravite, da sta vam celo začela "grozit po telefonu" in vas spraševati o tem kaj ima vaš delodajalec z vami ter da se to njega /pomočnika izvršitelja/ ne tiče sta dokazala, da ste vi edina ćetev, ki je za njiju zanimiva za mučenje in izsiljevanje. Celo naj bi vam rekela po telefonu zakaj se on v njihovo delo celo vmesava. Torej pomočnika izvršitelja nista niti poslušala tega kar ste jima govorili, za to ste jima celo morali razlagati da je ta oseba vaš delodajalec, ki vam skusa na nek način pomagati.

To, da se mu niste hoteli več na njegove telefonske klice oglasiti, pa ne bo prav posebej držalo, vi se niste na njihove klice enostavno smeli več oglasiti ker vas je bil strah pred inovima aroganco in izsiljevanjem, ali pa se morebiti motim !!??

Pravite v vašem pismu, da ste včeraj na vaš dom prejel njihovo novo grozilno pošto v kateri pišeta, "da jim morate nujno nakazat 300 evrov za stroske". To je čista njihova laž, da ne sme biti manjsi znesek od 300 evrov ampak tega zneska sploh nesme biti, še posebej v taki vipini kot je, saj višina tega zneska presga 1/2 pokojnine navadnih smrtnikov, da ne nanšeteavno več.

Kašne svoje troške uveljavljavljajo in v kakšni višini ter ali gre za zakonite stroške tega ne ve niti njihov minister za pravosodje vrli mag. Klemečič.

Ker drugega ne poznajo in drugega niso sposobni kot "nasilja po uradni dolžnosti" so v pismu, ki ste ga prejeli zapisane groznje, da če ne dobita denarja /300,00 EUR/, da bosta prišla s placijo in v spremstvu ključarja. To ni vse, takrat bi v nadaljevanju nasilno vlomilia v vaše stanovanje /kaznivo dejanje vloma - po uradni dolžnosti/ in iz stanovanja odnesli kar se jim ljubi /kaznivo dejanje ropa - po uradni dolžnoisti/, na to bi vse odpeljali v svoje skladišče /kaznivo dejanje protipravne posesti vašega premoenja - po uradni dolžnosti/, pa še kakšno drugo kaznivo dejanje po uradni dolžnosti bi se našlo, na primer kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari - po uradni dolžniosti, saj bi vam z vlomom poškodovali ključavnico in namesto ne namontirali novo, seveda ba vaše stropke. Ker gre za kazniva dejanja - po uradni dolžnosti, pa taka kazniva dejnja domače slovensko pravo ne prepoznava kot kazniva dejanja, ki jih je potrebno kazensko preganjati in s sodbo primerno sankcionirati.

Za to ste se pravilno odločili za to, da tega zneska /300,00 EUR/ ne boste plačali, med drugim tudi za to ker nimate niti toliko, da bi lahko /pre/živel.

Dejstvo je, da oni ropajo naša denarna sredstva zase, za to so vam "dokazovali", torej lagali kako se z banko kot upnico nimate kej meniti vec....!!!!" Pa še to, da so oni sedaj edini za to.....!!! Ker rabijo tvoj denar, ki ga nimaš takoj, te "filajo" z lažjo kako predmetne terjatve na morete obročno odplačevati, kot da bi oni bili tisti, ki o tem odločajo. Za to so vam tudi rekli in v isti sapi celo lagali, kako so oni vašo celotno tejatev banki poravnali. Do tega da so lagali ste prišli tudi sami kot pravite, tako da ste pri banki priveril ali je njena terjatev plačana, pa so vam rekli, da znesek terjatve ni bil poravnan. Da, pravilno ugotavljate tudi, da zelo lažejo - po uradni dolžnosti seveda, kar kaže samo na to, da imamo opravka s kriminalci in lažnivci - po uradni dolžnoisti. Na to pa kaže tudi dejstvo, da ko si jim predočil, da so glede banke lagali, so pa na to bili tiho kar je tipilna lastnost lažnivcev.

Razumemo to, da doma imate 4 leta starega otroka in da teh kriminalcev po uradni dolžnosti imete poln kufer. Za to vam svetujemo, da tem kriialcem ne dajete nobenega denarja več. Seveda vas bomo poklicali na vaš telefon št. 041-674-343 ker se moramo dogovoriti veliko drugih stvari vezanih na to inkriminirano zadevo - po uradni dolžnosti.

Sedaj na koncu vas CZPNN poziva, da ga podprete pri množičnem protestu /SHODU ŽRTEV PRAVOSODNEGA BASILJA/, ki bo jutri - v ponedelejk, dne 16.02.2015 ob 15:00 uri pri Državnem zboru Republike Slovenije v Ljubljani,

proti:

IZVRŠITELJU MARJANU HOJSU in
NJEGOVIM IZSILJEVALCEM IZ KAMNKA

Vabljeni v čim večjem številu ker nam je pomemena vsaka žrtev pravosodnega nasilja posebej in vse žrtve skupaj, saj gre za odločilen boj za nas, naše otroke, vnuke in pravnike, gre za našo bodočnost, ki nam jo uničujejo.

Vse dodatne informacije lahko dobite na telefonski št. 031 597 488 ali na elektronski pošti z naslovom czpnn1@gmail.com

Lepo pozdravljeni.

CZPNN

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 26. May 2021 at 02:51

661 ogledov

ALI SLOVENSKO USTAVNO SODIŠČE SPLOH OBSTAJA
V naslednjih petnajstih dnevih bomo objavili eden od škandalov, ki jih je zagrešilo Ustavno sodišče Republike Slovenije ki daje vtis kot da sploh nebi obstajalo.

Thu, 29. Oct 2020 at 15:24

1818 ogledov

ČUDNO JE TO VSE SKUPAJ
---------- Forwarded message ---------Od: Ljuba Ropret <ropret.ljuba@gmail.com>Date: V pon., 28. sep. 2020 ob 19:10Subject: Fwd: Fw: Jože P. Damjan in Janez JanšaTo: Cvetka Smrekar <cveta.smrekar@gmail.com>, Edita Pleško <edita.plesko@gmail.com>, <jelka_MIKLAVCIC@t-2.net>, <natalija.jovanovic@gmail.com>, Katja Kolman <katya.kolman@gmail.com>, <klemen.polona@gmail.com>, Alenka Pozvek <alenka.pozvek@gmail.com>, <arh.brane90@gmail.com>, Boštjan Medja <bostjan.medja@gmail.com>, Marija Ambrozic <marija.ambro@gmail.com>, <mojca.stojan@gmail.com>, Slavko Ogrin <ogis.slavko@gmail.com>, jure odar <jureodar@gmail.com>, Rade Stanić <czpnn1@gmail.com> ---------- Forwarded message ---------Od: Levc B. <levc.moonrider@gmail.com>Date: pon., 28. sep. 2020 12:43Subject: Fwd: Fw: Jože P. Damjan in Janez JanšaTo: Aljoša ptt <aljosa.ab@gmail.com>, ANDREJ crni <andrej.akoth@gmail.com>, ANDREJA N.Vas <andreja.krizanic@pb-begunje.si>, ANDRO <a.avsenik@gmail.com>, Andy-Berty <articek.andrej@gmail.com>, ANJA Ažman <anja.azman@gmail.com>, Armin B. <arminbesic69@gmail.com>, Bajželj T. <tomaz.bajzelj@gmail.com>, BETKICA <srbkinja.86@gmail.com>, Bojan O. <bojan.omovsek@gmail.com>, BOJANA <p.bojana66@gmail.com>, Borut Kokelj <borut.kokelj@gmail.com>, borutpraprotnik <borutpraprotnik@gmail.com>, BRGLEZ <bojan.brglez@telemach.net>, BUDA <berce.boris@gmail.com>, CBEWCA <cbewca@gmail.com>, Cveto Kvasnik <kvasnik.cveto@gmail.com>, Danila v. <vidicdanilabb@gmail.com>, DARINKA L <darinka.livrin@gmail.com>, DARKO O <darko34@gmail.com>, Drice <drice_z@yahoo.com>, ERIK B. <erik.beton@gmail.com>, ETS-podopca <ets.podobnik@gmail.com>, EVA F <eva.faganel@gmail.com>, F DELAVEC <fdelavec@gmail.com>, GREGA A <grega.avgustin@gmail.com>, Grega Kocjan <gregor.kocjan@gmail.com>, Jana Bajželj <jana.bajzelj@os-naklo.si>, janez.kanoni <janez.kanoni@amis.net>, Jani švab <janez.svab@telemach.net>, Janko š <janko.skrbina@gmail.com>, JOŽI ARH <jozi.arh@gmail.com>, Justin G.ptt <gregorjustin@gmail.com>, Karel Begunski <karel.mocilnik@yahoo.com>, KATJA sku <katja.sku@gmail.com>, KAČA <janez.tusar@gmail.com>, KENE S <slavc.kene@gmail.com>, Klavde-t <klavdina@gmail.com>, KSENIJA R <ksenjar@gmail.com>, LAPI <lapi34@gmail.com>, lavrič marjana <lavricmarjana@gmail.com>, lenac b. <bostjan.lenac@gmail.com>, Ljuba Ropret <ropret.ljuba@gmail.com>, MAJA Kocjan <majakocjan.maja@gmail.com>, MARE gasilc <mare.ambrozic@gmail.com>, MARE mot <grascak@gmail.com>, Marija Kuhar Zd B. <kuharmarija04@gmail.com>, Marjan Skumvac <marjan.skumvac@gmail.com>, Marko Vidic <vidic1.marko@gmail.com>, Marta Strugar <marta.strugar@gmail.com>, Mateja pristov <mateja1502@gmail.com>, Matjaz-mimovrste <matjaz.mark@gmail.com>, MATJAŽ VIDIC <matjazvid@gmail.com>, MATJAŽ- džo <matjaz.pangerc@siol.net>, MAČEK MITJA <mmacek620@gmail.com>, MELITA O <melita.ostrbenk@gmail.com>, MIHA Žbogar <miha@zbogar.com>, MIMI erce <mimi.erce@gmail.com>, Mira Jazbec <jazbec.m@gmail.com>, MIRA postojna <611.mira@gmail.com>, Mirjana jensterle <mirjana.jensterle@gmail.com>, NIKA VAHTAR <nikavahtar@yahoo.com>, Nika.šk.loka <nika.komerc@gmail.com>, PANGI <primozpangerc6@gmail.com>, PAVEL B <jpb689@gmail.com>, PETER B <peterboskin@gmail.com>, Petra mlinarič Mail <petra.mlinaric0@gmail.com>, PETRA Z <pzorman@gmail.com>, RAJKO B. <rajko.baskovc@gmail.com>, RENATA REŠ.P. <repeurevc@gmail.com>, rok.repovz <rok.repovz@gmail.com>, RokGorse <rokgorse@hotmail.com>, Sašo bratec <107rak@gmail.com>, SEBA Z <szormanster@gmail.com>, SEJKO <bogdan.znidar@komunala-radovljica.si>, SIMON Okna <jojoteam.simon@gmail.com>, Simona ptt <spiber@gmail.com>, SONJA s. <sonja.stare@gmail.com>, SPELA <spela.poka@gmail.com>, STANKA P <stankapraprotnik@gmail.com>, Staša-guma <facastasa@gmail.com>, Suzana V.B. <suzanabrajnik@gmail.com>, TERAN <teran.matjaz@gmail.com>, Tjaša f. <tferjan@gmail.com>, TRČEK <matjaz.trcek@gmail.com>, Urška zupan <urska.zupan1@telemach.net>, UČO <uco.terzic@hotmail.com>, VALTER D <valter.dragan@gmail.com>, vidic.miran <vidic.miran@gmail.com>, VILIromi <c.devil.ko@gmail.com>, ZMAGO <spindlerzm@gmail.com>, Črt Kanoni <crtkanoni@gmail.com>, Črt praprotnik <pracrt@gmail.com>, Špela Jeklar <spelajeklar@gmail.com> Napovedal je tudi, da bodo "globoko državo v prihodnjem mandatu ali dveh, če eden ne bo dovolj, razgradili in nadomestili z državo druge republike, z državo dokončane tranzicije". "Glasovati za SDS pomeni glasovati za politično silo, ki se zavzema za normalno državo," je sklenil Janša. To je bilo na slavnostni akademiji... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sicer pa: Vprašajmo se, kakšne koristi imajo tisti, ki še vedno podpirajo to bando - ali kaj pomislijo na svoje otroke in vnuke? Saj ta in prihodnje generacije nimajo nobene prihodnosti in za to so krivi tisti, ki še vedno uničujejo našo lepo domovino. Ko vidiš spodnje številke, spoznaš, da nas nekdo namenoma uničuje - v povezavi in v imenu koga? Tole je eden od komentarjev na članek Kdo je omogočil tajkunska posojila? na Siolovem portalu. Ljudje se obkladajo z rdečkarji in fašisti, ampak cifre v enem komentarju so zanimive in potrjujejo besede Dr.Jože P. Damijana:   POGLEJMO resnico in dejstva..., ko je ivan grobar prevzel kraljevanje:  Saldo trgovinske bilance -26,8 mio EUR oktober 2004Saldo tekočega računa plačilne bilance 71,1 mio EUR oktober 2004Mednarodne rezerve 6.579,8 mio EUR 30.11.2004Devizne rezerve 7.377,7 mio EUR 30.11.2004Neto zunanji dolg 1.209,0 mio EUR 31.10.2004Bruto zunanji dolg 15.097,0 mio EUR 31.10.2004 POGLEJMO resnico in dejstva...potem, ko je ivan grobar pokopaval 4 leta ubogo Slovenijo:Saldo trgovinske bilance -251,9 mio EUR oktober 2008Saldo tekočega računa plačilne bilance -271,7 mio EUR oktober 2008Mednarodne rezerve 743,4 mio EUR 30.11.2008Devizne rezerve 633,6 mio EUR 30.11.2008Neto zunanji dolg 8.480 mio EUR 31.10.2008Bruto zunanji dolg 40.043 mio EUR 31.10.2008 za tiste neuke / ve se, kdo to je /, ki ne bodo znali si ta komentar razložiti, zgolj kratek povzetek:Saldo trgovinske bilance v MINUS se je povečal za 225,1 milionovSaldo tekočega računa plačilne bilance se je iz PLUSA povečal v MINUS za 342,8 milionovMednarodne rezerve so se ZMANJŠALE torej potrošile za 5.836,4 mio EURDevizne rezerve so se ZMANJŠALE torej potrošile za 6,744,1 mio EURNeto zunanji dolg se je POVEČAL za 7.271 mio EURBruto zunanji dolg se je POVEČAL za 24.946 mio EUR --------------------------------------------------------------------------------------------- Dr.Jože P. Damijan*VSO TO BANDO JE POTREBNO RAZGNATI ZA VEČNO !*Dr. Jože P. Damijan, ekonomist: "Na provladnih protestih Zbora za republiko je predsednik vlade Janez Janša izrekel nekaj krepkih 'bistroumnih nesmislov'. Denimo, da je največja težava Slovenije več milijardna bančna luknja, ki jo sestavlja 16 povezanih konglomeratov, večinoma v lasti članov Foruma 21. (...) Je možno, da je Janša za trenutek izgubil prištevnost? Ta bančna luknja je namreč nastala izključno v državnih bankah in nastala je izključno v času 2005-2008, ko je te državne banke nadzirala vladna koalicija pod vodstvom Janeza Janše...**Dejstvo tudi je,da tedanja Janševa vlada ni želela prodati deleža v NLB, s čimer je tedaj izgubila 640.- Mio. EUR, z vsemi dosedanjimi dokapitalizacijami in bodočo 2 milijardno dokapitalizacijo te iste banke, pa bo skupna izguba davkoplačevalcev znašala 3,5 milijarde EUR ! Našega, tvojega in mojega davkoplačevalskega denarja !!!**Leta 2005 sta Janša in SDS vlada aktivno pomagala Bavčarju in Šrotu pri prevzemu Merkatorja, pri čemer sta jima državna KAD in SOD še dala posojila za prevzem !!!**Kaj nam torej hoče Janša dopovedati ???????????**DAJMO SE VSI ZAMISLITI NAD POČETJEM TE KLIKE POKVARJENE !!! **NE BOMO SE JIH REŠILI NITI NA LEP NITI NA GRD NAČIN.**REŠIMO SE JIH LAHKO SAMO TAKO, DA JIH OD - VOLIMO !!!**Malo ljudi je prebralo ta članek, zato ga pošlji vsem, ki jih poznaš, ta članek mora zakrožiti po celi Sloveniji** !* -- l.p. LeOn

Tue, 14. Jan 2020 at 17:27

2593 ogledov

ODHOD VELIKEGA BORCA
https://www.iusinfo.si/medijsko-sredisce/kolumne/255873

Sun, 8. Sep 2019 at 22:56

3117 ogledov

KONČNO USTAVNA PRITOŽBA
Po skoraj treh letih zavlačevanja, se je Slovensko Vrhovno sodišče le skilavilo in s svojo "Sodbo v imenu ljudstva" z dne: 04.04.2019 opravilna št. I Ips 39962/2011 (V K 39962/2011) odločilo o moji zahtevi za varstvo zakonitosti z dne 16.02.2017. Ker je odločitev Vrhovnega sodišča Republike Slovenije bila zame negativna, so zato nastali pogoji, ki mi dovoljujejejo vložitev ustavne pritožbe pri Ustavnem sodišču Republike Slovenije, ki bo vložena v roku, to je najpozneje dne 23.10.2019, s čemer se bo utrdila nadaljnja pot za pritožbo, ki bo (če bo to potrebno) vložena pri Evropskem sodišču za človekove pravice v Strazburgu.  CZPNN

Sat, 10. Mar 2018 at 23:36

4261 ogledov

NEVERJETEN MAFIJSKI OBRAČUN MED SLOVENSKIMI SODNIKI
Na sedež društva CZPNN smo prejeli dokaj zanimivo pismo nekega gospoda, ki se v svoji vsebini glasi: I. Iz zanesljivih virov sem prejel  informacijo, da kranjska sodnica Marjeta Dvornik prijateljuje in hodi na kavo z znanim kriminalcem Dinom Lalićem, ki je bil večkrat že zaprt. To je menda znano tudi NPU-ju. Prav ona je bila tista, ki je oprostila roparja na poštarja, čeprav je bil dobljen pri dejanju. Sodba je bila kasneje razveljavljena, krivdo pa je valila na policijo in tožilstvo. Prav ona je tudi zavrnila izročitev za tistega ruskega tajkuna, ki je bil kasneje dejansko tudi izpuščen in ki ga kljub sodni  odredbi niso izročili Nemčiji, kot je bilo zahtevano. Pri njej je tudi zastarala zadeva proti močnemu nemškemu podjetniku in še kaj…….   II. Povem Vam še še, da Kranjsko  sodišče veselo krši tudi delovno pravno zakonodajo. Višje delovno in socialno sodišče je namreč že konec leta 2015 sprejelo stališče, da sodniku na ustavno zakonit način preneha službeno razmerje šele z vročitvijo obrazložene odločbe sodnega sveta, ne pa že z dnem odločitve oz. potrditve ocene na seji sodnega sveta, torej za nazaj. To v primeru mojega brata, da mu je službeno razmerje prenehalo še predno je bila odločba pravnomočna in izvršljiva, sa ga je  odjavilo iz vseh zavarovanj, torej toliko prej, še pred  vročitvijo obrazložene sodne odločbe, zoper katero je bilo šele možno vložiti pravno sredstvo. Posledično to pomeni, da mu protipravno niso izplačali zaostale plače in tudi ne zakonite odpravnine, glede nato, da sem se v nadaljuvanju  dejansko upokojil. Nezakonito stanje je kranjsko sodišče  vleklo kar naprej, čeprav je bilo jasno stališče Višjega sodišča že predhodno  znamo. S tem v zvezi bo v teh dneh podan zahtevek na kranjsko sodišče po izplačilu zaostale plače in odpravnine, vključno z zakonitimi zamudnimi obrestmi. Me zanima, če bodo vztrajali na nezakoniti kršitvi, saj je slednje prekršek. V tem primeru jim seveda sledi tožba na delovno sodišče, kjer jim bodo nastali še dodatni stroški. Ki seveda ne gredo neposredno iz njihovega žepa. Vidiš, če moj brat nebi bil pravnik in zadeve ne bi našel in preštudiral, bi se mirno izmaknili obveznosti. Žalostno je to, da  je sodišče prvo, ki mora spoštovati zakonodajo in bi moralo tako ugotovljeno nezakonitost odpraviti že po uradni dolžnosti. Sicer pa je zadeva glede prenehanja sodniške funkcije že na evropskem sodišču - to je prvi primer, da sodnik toži Slovenijo. Druga zadeva, zaradi kršitve ustavnih pravic pa bo tudi kmalu vložena. Še to: Špela Koleta je ena od kandidatk za višjo sodnico v  Višjem sodišču v Ljubljani, prav tako Marjeta Dvornik. Sliši se, da naj menda nimata možnosti za napredovanje ker naj bi to mesto bilo rezervirano za za  Srečka Škerbeca. Res so pokvarjeni, zato so se znebili mojega brata, ker je bil preveč suveren in ni tulil v njihov rog. Nekaj bo že dosegel v kratkem, končni epilog pa na evropskem sodišču. Žal krivci ne bodo odgovarjali.

Wed, 10. Jan 2018 at 20:28

3885 ogledov

NEZNOSNA DVOLIČNOST SLOVENSKE POLITIKE KI BREZ DVOMA VODI K PROPADU SLOVENIJE
Sovenska politika je tako nevarno dvolična, da je zelo nevarno, da za seboj v propad ne potegne slovensle države. To je uspelo dokazati poslancu Dr. Vinku Gorenaku kar je razvidno tudi iz priložene objave v nadaljevanju.    http://nova24tv.si/slovenija/politika/govor-poslanca-gorenaka-ki-bo-sel-v-zgodovino-zakaj-ahmad-zakaj-pri-njemu-cloveski-vidik-in-pravno-dopustno-dejanje-pri-nekaj-sto-enakih-primerih-pa-ne/ Dr. Vinko Gorenak je do te mere povozil Miroslava Mira Cerarja, ki je ta zagitovo šel domov polnih gat. Če pa je Miroslav Miro Cerar karkoli po svoji materi, hvala bogu že pokojni Zdenki Cerar, utegne Dr. Vinko Gorenak končati pod streli narčenega morilca. Temu utegne slediti aretacija in zaprtje nadomestnega morilca natančno tako kot v zadevi Dr. Milka Noviča.

Zadnji komentarji

Prijatelji

Dajana  Babiččuk kobalMiran  PetermanAni  Bidar osebni blogFeri LainščekLaščan ZlatorogAna Koswoodicinvestment CompanyDamjan GorenščekVili KovačičBožo žabjekAco MitrovicKlavdija Zebecsanja barnaKolmanič BarbaraMateja SircaAzra .Klavdija HitiRoman VodebErnest SkrjanecTrenutek .rastko plohlMaja RadinBojan  AhlinVika  JelenBranko GaberAndres Zoran    IvanovicFranc JazbinsekBojan MehleStoyan Svet

NAJBOLJ OBISKANO

Izpoved žrtve Marjana Hojsa.