Članek
HOJSOVA "JAGA" NA SLOVENSKI NAROD NE PONEHA. SLOVENIJA JE PRED POPOLNIM BANKROTOM!
Objavljeno Jan 31, 2015

No, sedaj smo na telefone CZPNN imeli že več kot 1000 telefonskih pozivov žrtev pravosodnega nasilja in žrtev izvršitelja Marjana Hojsa iz Kamnika ter njegovih sumljivih "pomočniov." Za to se nam vsiljujejo zelo delikatna vprašanja, ki nas utegnejo pripeljati do veliko hujših stvari kot so te, ki se sedaj v Sloveniji dogajajo, kot so:

Kje smo? 
Kaj se v resnici na ozemlju Republike Slovenije trenutno dogaja?
Zakaj so okrajni sodniki poslali enega samega izvršitelja nad narod?
Kakšno taktiko, tehniko in metodiko uporabljajo Hojs in njegovi pomočniki?
Zakaj je slovenska policija pasivna v nudenju zašlite žrtvam pravosodnega nasilja?
Zakaj so slovenska tožilstva tiha kot mumije faraona Ramzesa velikega?
Koliko časa bo trajala ta tiranija?
Kaj pravi politika na vse to?

In mnoga druga delikatna vprašanja.

Na vprašanje, ki se nam vsiljuje, ki se glasi: Kje smo?, bi sicer še vedno lahko vendarle odgovorili, da smo v Republiki Slovneiji. Veliko je težje odgoviriti na vprašanje, ki se glasi: Kaj se v resnici na ozemlju Republike Slovenije trenutno dogaja ? Menimo, da je Slovenija pred popolnim bankrotom in da se ne more več rešiti. Očitno smo tik pred tem, da vsak vsakogar napada in da nihče za nobeno stvar ne odgovarja. V Bosni in Hercegovini bi temu ljudje rekli javašluk, pri nas pa bi za tako stanje bilo najbolj primero ima morebiti tiranija ali morebiti anarhija, ki pomenita, da smo resnično pred popolnim bankrotom.

Ogromno ljudi nas sprašuje za nasvete o tem kako postopati v današnjem času ?

Ker niti sami nimamo kaj prida izkristaliziranih odgovorov na ta nič kaj dosti lahaka vprašanja, bomo tukaj zapisali nekj odgovorov na slednje vprašanje in nekaj navodil o tem kako naj žrtve pravosodnega nasilja in izvršitelja Marjana Hojsa iz Kamnika v kriznih momentih postopajo.

PRVIČ: 
Najboljše je, če obstajajo kakšne realne možnosti, da poravnate upnikovo tejatev ali terjatve upnikov in na ta način onemogočite obiske izvršitelja Marjana Hojsa iz Kamnika in njegovih izsiljevalcev na svojem domu.

DRUGIČ:
Če pa to zaradi visoke bede ni revščine, ki je zajela slovenske državljane ni mogoče, pa izvršteljem in njihovim pomočnikom v primeru če imate svojo stanovanjsko hišo ne dovolite pristopa na svoje ozemlje. V primeru pa, da imate stanovanje, pa jih ne spuščajte v svoje stanovanje in jim ne dovolitev na vaša vhodna vrata lepiti nobenih grozilnih pisem. Tega ne dovolite niti takrat ko vam grozijo s policijo, policija naj kar pride na njihov poziv in takrat se bo jasno videlo, da v nečednih poslih na vašo škodo sodeluje tudi policija.

TRETJIČ: 
V primeru, da vendarle vdrejo v vašo hišo ali stanovanje z njimi ne spregovorite niti ene same besede. Umaknite se in molče opazujte njihovo delo ter si vrstni red njihovih opravil bodisi zapomnite ali zapišite, po možnosti vsaki njihov korak fotografirajte, saj vam to utegne biti zlata vreden materiani dokaz tako proti policiji kot proti izvršitelju Marjanu Hojsu iz Kamnika ali proti njegovim izsiljevalcem, ki jih nekateri imenujejo "pomočniki izvršitelja."

ČETRTIČ: 
Že na vratih stanovanjske hiše ali stanovanja od oseb, ki naj bi bili izvršiteljevi pomočniki ali od izvršitelja zahtevajte, da se predstavijo in da vam pokažejo sodno odredbo, ki je podlaga za njihov obisk. Če je običaj, da se pred vrati hiše ali stanovanja ob vhodu sezuvate ne smete pozabiti zahtevati od obiskovalcev, da se sezujejo in jim ponudite primerne natikače.

PETIČ: 
Doma v trenutku njihovega obiska imate doma male otroke morate poskrbeti, da se otroke odpelje iz hiše in da jih tako rešite ustrahovanja in šikaniranja, zlasti pa poskrbite, da so otroci primerno oblečeni, da ji kasta ne fotografira pomanjkljivo oblečene.

ŠESTIČ: 
Zlato pravilo je, da izvršitelju ali njegovim pomočnikom ne dajete nobenega denarja na roke, še posebej brez potrdila, pa tudi ne takrat, ko izrazijo možnoist, da bi vam napisali kakšno potrdilo. To pazato ker se te osebe niso izkazale z sodno odredbo in z uradno izklaznico in za to ne veste skom v resnici imate opravka.

SEDMIČ: 
Vselej poskrbite, da ob obisku izvršizelja ali njegovih pomočnikov na kraju samem imate vsaj dve prili, ki bi bodo lahko po potrebi potrdile okoliščine obiska oziroma tega državnega škandala.

OSMIČ: 
Če izvršitelj ali njegovi pomočniki imajo namen hoditi po vaših stanovanskih prostorih jim tega ne dovolite brez sodne odredbe v kateri mota pisati, da pri svojem delu smejo pregledovati vaše stanovanjske prostore in v takih primerih od njih zahtevajte sodno odredbo za hišno preiskavo in preiskavo vašega osebnega premoženja ali premoženja ki ga imajo v lasti člani vaše družine.

DEVETIČ: 
V nobenem primeru se z izvršiteljem ali njegovimi pomočniki ne pogajajte za obročno odplačevanje upnikove terjateve ker oni niso prave osebe za taka pogajanja ampak to lahko stori upnik. Ob tem vselej upoštevajte dejstvo, da vas ni obiskal izvršitelj ali njegovi pomočniki zaradi izterjave upnikove terjatve tem več zaradi izsiljevanja dnernega znseska, ki je v zadnjem lasu 300,00 € ali več ali pa tudi manj, ne pa manj kot 200,00 €. Ne pozabite, da vse kar boste tej gosdi dali, da bo poniknilo v njihovih žepih in da nikoli ne boste videli več svojega denarja.

DESETIČ: 
Izvršiteljem ne smete nasedati, ko Vam grozijo s policijo in ključarjem. Če bi oni imeli namen izprazniti vašo hišo ali stanovanje, bi s sevoj pripeljali tako policijo kot ključarja, pa tudi dve odrasli osei kot priči. S policjo in s ključarjem vam grozijo izključno za to, da od vas izsilijo denar.

ENAJSTIČ: 
Isto velja ko vam grozijo z selitveno službo, to tudi počnejo samo za to, da od vas izsilijo denar.

Več drugih navodil pa bomo posredovali nekoliko pozneje.

Ne pozabite, da se na ozemlju Republike Slovenije dogajajo čudne stvari in da po vsej verjetnosti gre za uvod v bankrot slovenske države. Temu je primerna taktika, tehnika in metodika sodnih izvršiteljev in njihovih pomočnikov. Očitno je tudi, da so svoje hlapce nad narod spustili okrajni sodniki in jim dali potrebna navodila za vaše izčrpavanje. Na to kaže tudi pasivno obnašanje slovenske policije, ki vas ni pripravljena več zaščititi pred nasiljem te gospode. V to sodijo tudi državno tožilstvo in nekatere druge službe, zato na to pravosdno nasilje molčijo kot mumije faraona Ramzesa velikega.

Koliko časa se bo to dogajalo ne ve nihče, zagotovo toliko časa kolikor bo trajalo, da se narod organizira in na glas pove svojo zadnjo besedo.

Ta čas slovenska politika molči in se dela budalo, češ da sploh ne ve za kaj se gre in kaj se na terenu dogaja.

Zato vas v največjem možnem številu vabimo na množične proteste, ki bodo pred stavbo Ministrstva za pravosodje RS, Župančičeva št. 3 v Ljubljani dne 16.02.2015 ob 15:00 uri, ali pa nas ne bo.

Srečno.