Članek
IZPOVED ŽRTVE PRAVOSODNEGA NASILJA.... /IZVRŠITELJA HOJSA/
Objavljeno Jan 31, 2015

CZPNN, lep pozdrav najprej, imam občutek, da tu na fb, pa nisem paranoik, visijo hojsovi zmeneti, in očitno obiščejo preveč gobčne. Rada bi vam opisala današnji obisk Hojsovih, samo prosim, če boste objavili moje pisanje, naj bo to anonimno ker je skupina javna, in ne zelim, da se celotni fb naslaja nad mojo nesrečo. Danes sta na vrata pridrvela dva iz Hojsove zdruzbe, imena obeh javom kasneje, saj je nekje napisano, vendar.. Evo hči ima dolg do mobitela, je narasel iz 200 na 1200 v treh letih, pač kriva je, priznam, ampak, smo se poskušali dogovrt za obročno plačilo, pa je bilo povedano, da je dolg dan v izterjavo hojsu in da njih ne zanima, kako on pride do denarja ter, da je važno da do denarja pride.

Spustila sem ju notri, začela sta s slikanjem, grožnjami meni, naj dam 1200 eur, drugače bosta odnesla vse, klicala sta vpirčo mene selitveni servis, da odpeljejo kavč, na katerem spim že 20 let, star tv sprejemnik, hladilnik, štedilnik, omare, itd..predvsem pa, pazi, dvigalo, ki je v lasti moje nepokretne matere, ki jo negujem, spi oziroma lezi tule v sosednji sobi, dala ga je izdelat v časih, ko je še lahko hodila po berglah. Trdila sem, da se tega ne smejo niti dotikat, ker kot prvo, mati ima račun, kot drugo je invalid, in invalidovih pripomočkov se itak ne sme rubit, sploh pa mati ni dolznica.

povedano mi je bilo, da njih dobesedno to ne briga, da bojo dopeljali vse ob pol 4-h s selitvenim tovornjakom, če ne bom imela pripravljenega denarja. Poskušala sem se dogovriti, da vsak mesec nakazem 100 eur, več ne morem, ker imam 4 šolajoče otroke, in sem brez prihodkov.

v glavnem, bila sta nesramna, ker mi je dobesedno dvignilo pokrov, zdravim se zaradi zvicev in pritiska, sem morala pojest pomirjevalo vpričo njiju, ker sem mislila, da mi bo razneslo srce, resno. Nisem zelela dat niti hčerkinega telefona, niti podatkov ostalih, povedala sem jima, da sem seznanjena, kaj delajo po sloveniji, da pa zakonsko nisem dolzna izdajat hčerkinih podatkov, da naslov ima, stalno prebivališče ima tukaj, kje se pa nahaja, pa ne briga niti mene niti njih, saj je polnoletna.

Vprašala sem še, kdo bo dvigalo potem montiral nazaj, ker to je masivno, visoko 6 metrov, dva krat dva metra, delano za vhod z invalidskim vozičkom.mati ga je odplačevala pet let...

Pač, dejala sem, da po ugovoru tretje osebe ga ni sodišča v sloveniji, ki ne bi uvidelo, da je to kriminal, kar delajo, in da ga že z demontažo bojo uničili, kdo ga bo spravil nazaj v izpravno stanje?..Njun odgovor je bil, naju to ne birga. Ok, sem sem poklicala policijo, sramota, odgovor od 113...je hči prijavljena na tem naslovu ? Odgovorim, ja. Ali je vaša mati mati prijavljena isto tam ? Odgvorim da je. Na to mi policja pojasni z besedami: Torej, gospa, če imajo papirje, lahko odpeljejo kar želijo, pa plačajte dolgove..halo??????

Policist je še rubeznika zahteval na telefon. Policist in rubežnil sta se pogovarjala po telefonu ravno toliko, da mu je rubeznik povedal, da nisem nasilna...hahaha, samo smejim se lahko, pa kaj res ni nobenega da ustavi to golazen. Ravno sem rekla otroku, da če ne bo druge, bom jaz nekoga fentala najela, resno naj se kamenček začne valiti. Sprašujem se lai je sploh kje pravica ? Vesela sem, da ste objavil zadevo, to ki si jo prejel od policije Ljubljana. Zanima me ali naj opišem zgodbo, o današnjem nastopu, in pošljem policiji ?

hvala, če boste prebrali to moje pisno, se vidimo na shodu v lj, Mojca.

Aja, še to..ali pritozbo napišem Stojnšku, ali Pučkovi

ok..hvala..pa a opišem, kot sem vami opisala, in ali veste, ali lahko podam ovadbo, ker dobesedno sem ostala brez nog, počutim se ogroženo, prestrašeno, in še kaj...nisem sposobna avta peljat, vam povem..tresem se, vse je prišlo za mano.

Rada bim da hudičema vsaj napišejo plačilni nalog, če moram jaz pomirjevala žret, da lahko sploh stojim.

Nevem ali lahko dam ovadbo na Ljubljansko policijo, ker kakor razumem, potem itak oni posredujejjo naprej v moj kraj kamor spadam.

Ok, zlati ste..ej, resno sem bila razočarana nad odzivom policije prej, ker, halooo....zanimalo jih je, če sem nasilna, ne pa, da hočejo odpeljat oziroma grozijo z odmontazo 15 eur vrednega invalidskega dvigala..saj sem rekla tema ciganoma Hojsevima..da upam, da ne bosta nikol imela tako bolanih staršev, da bi potrebovali take zadeve, pa da ju je lahko v dno duše sram, ker nimata niti kančka sočutja do ljudi.

Aja, pa še nekaj..očitno jih danes ne bo, razen če jutri spet navalijo, pa če jih ne spustim noter, kaj bo ne vem ? Kolikor se mi zdi, so imeli danes priliko, kao, ne morejo pa vsak dan hodit, saj se stanje ni spremenilo, finance ostajajo iste, na nuli, dolznica je na socialni, v glavnem, mislim,da mene ne smejo vsak dan nadlegovat, edino, če sumijo, da se je stanje bistveno spremenilo, al kako ????

Ali je v sodni odredbi napisano, kaj se lahko rubijo ?

Ko mi poveste, da oni delajo na svojo roko in brez sodnih odreb ugotovim, da sem vam postavila butasto sprašuje.

Aha, lejte, jaz bom že danes spisala ovadbo na Stojnškov naslov, ni druge..pol pa ne odprem vrat zivemu bogu več, če mi pa pade mrak na oči, pa upam, da boste pomagali mojim otrokom, dokler ne pridem iz aresta.

Ampak, saj ne vem, ali bo prej mene kap zarad njih, al bom resno komu kej nardila..strah me je,res.....

Mater, šesto leto se borim za prezivetje, s 5 otroki, vdova, saj se spomneš verjetno, selila sem se trikrat v tem času, vsak dan posbej se moram v rit brcnit, da še najdem voljo za naprej..ampak, en gnoj od Hojsa me ne bo na kolena spravil, me še kaj hujšega ni, pa amen.

ok, sem končala, lp