Članek
Ljudje so pred Hojsom pobegnili iz domov in se skrivajo po Sloveniji zaradi nenehnega poniževanja
Objavljeno Jan 27, 2015

Kar nekaj ljudi se nam je javilo in nam povedalo, da ne morejo več živeti na svojih domovi ter da se skrivajo po raznih krajih po Sloveniji.

Ti ljudje so odšli z svojega doma za to, ker so pod nenehnimi "zakonitimi" psihičnimi in fizičnimi pritiski Okrajnih sodišč v Sloveniji in sodnega izvršitelja Marjana Hojsa iz Kamnika ter negovih izsiljevalcev, pa tudi slovenske policije.

Na svoji domovih so ljudje pustili svoje bolne in onemogle sorodnike, svoje otroke, zakonce in svoje starše, ki so ostali prepuščeni na milost in nemilost Hojsovi izsiljevalski bandi, ki je prisotna na celotnem območju Republike Slovenije in tako operira, da se dobiva občutek, da se nih ne da več ustaViti več.

Edina krivda teh ljudi, ki so morali s svojega doma je ta, da so "dolžniki", to je za krivosodno bando edino pomembno dejstvo v njihovi nesreči, nikogar od njih pa ne zanima dejstvo, da so ti ljudje brez dela, zdravja in brez lastnega premoženja ter, da lahko smrdljivim upnikom dajo samo še svoje glave in svoje kosti. Ta čas pa Hojsovi izsiljevalci "zakonito" plenijo vse kar jim pride v roke, seveda vselej v odsotnosti "dolžnikov" in za vsako ceno.

Za enkrat gnilo in iztrošeno Ministrstvo za pravosodje Republike Slovenije molči in uživa v zločinih svoji izsiljevalcev.

CZPNN