Članek
Korupcija: Izvršitelj Marijan Hojs sodeluje tudi z svojo ženo Renato Hojs, ki je ravnateljica ...
Objavljeno Jan 25, 2015

TUDI DANES SMO PREJELI TOLE ....

Pozdravljeni,
tudi jaz sem imel izkušnjo s Hojsovi pomočniki, pa ne bom zdaj o tem, saj vsi pišejo iste zgodbe, kot je zgodila meni. Bi pa rad predstavil nekaj drugih plati delovanja izvršitelja Marijana Hojsa.

Korupcija: Izvršitelj Marijan Hojs sodeluje tudi z svojo ženo Renato Hojs, ki je ravnateljica Kamniškega vrtca Antona Medveda Kamnik ter mu tako pomaga polniti družinski proračun...
http://supervizor.kpk-rs.si/organ/63541/podj/40178897/
Tudi nekaj drugih okoliških vrtcev (Medvode, Domžale, Ljubljana...) je že sodelovalo z izvršiteljem Hojsom, se ne bi čudil, če na priporočilo ga. Hojs.

Da so vsi zaposleni v pisarni Hojs na podjemnih pogodbah oz. delujejo preko s.p.-jev je tudi znano. Ministrstvo za pravosodje si s tem ne beli glave in se jim ne zdi nič narobe. No eden izmed teh, konkretneje Domen Sitar oz. Domen Sitar s.p. je celo dobil pomoč Zavoda za zaposlovanje s programa za samozaposlovanja v višini 4.500€
http://supervizor.kpk-rs.si/podj/35167599/

Revež je moral za zagarantirano službo pač odpreti s.p., ker je tako zahteval njegov delodajalec ampak je s tem še izkoristil pomoč države.

Bivši pomočnik izvršitelja, kasneje namestnik Denis Paternost sedaj izvršitelj od dne 28.8.2014 pa verjetno skupaj dobro sodelujeta s Hojsom, saj ima le-ta pisarno v istih prostorih kot Hojs, Maistrova 16, 1240 Kamnik.

Izvršitelj Hojs krši tudi ne malo drugih zakonov...o avtorskih pravicah, o kršenju zasebnosti...podrobnih podatkom ne morem podati, saj se dokazi lahko zakrijejo.

No tukaj so še njegovi lepo polepljeni avtomobili. Gre za očitno oglaševanje, kar je po zakonu ZIZ hujša kršitev. Oglaševanje je vsaka komunikacija, ki govori o obstoju, namenu...Če se izvršitelj Hojs izgovarja, da se za oglaševanje šteje, da mora biti oglas naročen in plačan, naj malo preiščejo podjetje Bleki d.o.o. (okvarjajo se z reklamnimi napisi in temnenjem stekel ), kjer so pred delavnico slikani Hojsovi avtomobili in, ki jih tako ponosno razkazuje na svoji spletni strani.

Občutek imam, glede na takšen odziv državljanov, ki vsakodnevno pišejo zgodbe na CZPNN, da Hojs po hitrem postopku hoče pobrati kar se še da in da ve da se približuje konec. Mogoče, če pride do diciplinskega postopka in do razrešitve, bo pa njegovo delo in spise prevzel Denis Paternost....

Lep pozdrav