Članek
Slovenska zločinska zakonodaja
Objavljeno Jan 25, 2015

Spoštovane žrtve slovenskih okrajnih sodiš in njihovih sodnih izvršiteljev nikoli ne smete pozabiti, da je slovenski inkriminirani pravni red izdelal Državni zbor Republike Slovenije in v njemu za debele denarce zaposleni tisti, ki smo jih sami izvolili in jim zaupali mandat, torej poslanci. Seveda to velja tudi za izvršilno zakonodajo. Ob tem moramo vedeti, da so kriminalci v državnem zboru julija 1998 sprejeli prvi Zakon o izvršbi in zavarovanju /v nadaljevanju besedila ZIZ/. Ta zakon je bil seveda pomanjkljiv in nedograjen ampak je povsem zadostoval, da so sodni izvršitelji lahko slovenske državljanke in državljane mučili kolikor jim je bila volja.

Na to so naši izvoljenci posranci /berite kot poslanci/ obstoječi novi ZIZ neštetokrat popravljali in dograjevali ampak vselej v škodo slovenskih državljank in državljanov tako, da so stvari sedaj dobesedno eskalirale v neverjetno nevarno početje slovenskih sodnih izvršiteljev, ki z roko v roki s slovenskimi okrajnimi sodišči in slovensko policijo ter z državnim tožilstvom nad slovenskim ljudsvom trenutno izvajajo najhujši teror na območju Evropske unije in Balkana pod katerimi so se znašli slovesnki nedolžni državljanke in državljani, ki na žalost nikakor ne morejo razumeti početja sodnih izvršiteljev in njihovega zločiskega delovanja.

Sodni izvršitelji javno trdijo, da je njihovo početje povsem zakonito. Slovenski narod, pa da je nemoralno, zavržno, nezakonito in celo nemoralno, da gre za dejanja sodnih izvršiteljev, ki mejijo na dejanja, ki se jih lahko brez težav lahko razvrsti kot zločinska dejanja brez primere.

Objavljamo prispevek, ki se nanaša na ZIZ z naslovom Bistvene novosti novele ZIZ-J.

Vir: Odvetniška pisarna Gorjup.