Icon bars
Članek
Posamično poučevanje računovodstva in ekonomike (inštrukcije in mentorstvo)
Objavljeno Sep 24, 2013
Kdo se boji računovodstva? Nikar! Pri TOČKI PRELOMA poučujemo še tako zahtevne predmete na preprost in vsakomur razumljiv način, poln zanimivih primerov iz prakse. Učno srečanje, četudi sestoji iz 3 šolskih ur (z dvema odmoroma) mine kot bi trenil. Računovodstvo, ekonomika in ekonomija lahko v šoli TOČKA PRELOMA postanejo vaši najljubši in najbolje obvladani predmeti, znanje pa vir šolskih, študijskih in poslovnih uspehov.  
                                                                                                                                                                                                                      
Izvajamo: inštrukcije Poslovodnega računovodstva, tudi inštrukcije Temeljev računovodstva, inštrukcije pri predmetu Uvod v računovodstvo, zatem inštrukcije Finančnega računovodstva, inštrukcije Stroškovnega računovodstva (vključno s t. im. ABC metodo razporejanja stroškov), inštrukcije Krmiljenja stroškov (Kontrolinga), inštrukcije Strateškega računovodstva, inštrukcije Računovodskega predračunavanja, inštrukcije Računovodstva podjetnikov, inštrukcije Upravljane ekonomike, inštrukcije Ekonomike podjetja, inštrukcije Ekonomike javnih podjetij in javnih zavodov, inštrukcije Ekonomike projektov, inštrukcije Ekonomike in analize poslovanja, inštrukcije Gospodarskega računa, inštrukcije Poslovnega računstva, inštrukcije Analize poslovanja, inštrukcije za Analize za podporo upravljanju, inštrukcije Podjetništva, inštrukcije Ekonomije in sicer Mikroekonomije (tudi inštrukcije pri predmetih Temelji ekonomije, Uvod v ekonomijo) ter inštrukcije za računska vprašanja pri predmetih Gospodarsko pravo in Gospodarsko statusno pravo (bilanciranje kapitalskih sprememb). Pri vseh naštetih inštrukcijah gre za računski del predmeta.
Izvajamo tudi mentorstvo pri uvajanju v poslovodno ali operativno delo na področju ekonomije in računovodstva. Pri nas lahko opravljate preizkus doseženega znanja. Potrdilo o dejanksem znanju lahko uporabite kot odlično priporočilo pri iskanju priložnostnega ali rednega dela na področjih, ki vključujejo znanja zgoraj naštetih predmetov.
K ceni 9,50 oziroma 10, 50 € na šolsko uro je potrebno prišteti 22 % davka na dodano vrednost (vstopni DDV). Kljub temu so kot pravijo naše cene primerjalno med najnižjimi (izračunajte). Račun vam lahko služi kot knjigovodska listina o stroških izobraževanja oziroma funkcionalnega usposabljanja. Prejemnik računa, ki je davčni zavezanec, lahko znesek vstopnega DDV-ja poračuna z izstopnim DDV-jem. Prva ura prvega učnega srečanja je brezplačna.
Poučujemo samo posamično, po meri učenca/učenke.
Za prejem samodejnega odgovora z osnovnimi napotki v zvezi z našim poučevanjem ali z mentorstvom nam pošljite 'povpraševanje' na enaslov info@tockapreloma.si.
Pravilna rešitev = odličnost + ugodna cena x prepričajte se, ali je to mogoče = Inštrukcije TOČKA PRELOMA