"VEŽI KONJA GDJE TI KAZDA KAŽE, ALI ???"
Društvo CZPNN

Sreda, 23. julij 2014 ob 17:24

Tam nekje pod Alpami živi »izgubljeno tele«, ki samo zase trdi, da je "Republika Slovenija in pravna ter socialna država vseh svojih državljanov." Glede na obnašanje in na rezultate, ki jih dosega to »izgubljeno tele«, bi lahko z gotovostjo rekli, da resnično gre za »izgubljeno tele«, ki se pred dobrimi dvajsetimi leti po sili razmer ločilo od svoje matere Jugoslavije in sedaj tava po divjini brez možnosti da preživi. To »izgubljeno tele« od 25.06.1991 dalje počne same neumnosti. Ne glede na svojo nedonošenost si je »izgubljeno tele« zabilo v glavo, da je kar neka resna država, pred katerim mora stati mirno mogočna Nemčija in celo Amerika.

Poleg tega je »izgubljeno tele« s svojim obnašanjem samo sebe spravilo v položaj, da je bolj podobno slabo vzgojenem nedonošenem malo umnem otroku, ki se niti svoje nage riti ne sramuje več, za to ga resne države njegovo malo umno početje enkrat razumejo kot komično, drugič pa tragično zgodbo, ki je na momente videti kot zelo nevarna igra, ki bi utegnila pripeljati do težko popravljivih ali celo do ne popravljivih posledic za slovenski narod. 

Ene od takih igric »izgubljenega teleta« so tudi izredne parlamentarne volitve, ki se vrstijo ene za drugim in zapirajo prostor za resne redne parlamentarne volitve, ki jih »izgubljeno tele« zaradi takega svojega obnašanja kot ga uprizarja niti pod razno ni sposobno več organizirati in izvesti.

 

Sedaj se »izgubljeno tele« gre še posebne, še bolj nevarne igrice v kateri si je domislilo svoje tako imenovane parlamentarne "večne zmagovalce" in "večne poražence." Da je lahko »izgubljeno tele« sploh ustvarilo pogoje za ustanovitev  svojih "večnih zmagovalcev" in "večnih poražencev" se je začelo odkrito igrati s pravom, a pri tem se še kako zaveda dejstva da tisti, ki se igra s pravom, da se igra sam s seboj, s svojo državo in z njeno ureditvijo.

Take igrice »izgubljenega teleta« so v stilu »SVE ĆE TO NAROD DA POZLAZI«, saj je ravno slovenski narod plačnik teh njegovih nevarnih in povsem nepotrebnih avantur, pri čemer niti ni pomembno več ali to plačujejo levi ali desni ali gre za tiste, ki simpatizirajo »večne leve zmagovalce« ali »večne dedne poražence«, saj v takih razmerah ima delovni človek svoje posebno ime, to je »slovenski davkoplačevalec«, ki je predmet nenehnega oženja in nenehnih zlorab nespametnega »izgubljenega teleta« kot takega.

Zanimive so tudi avanture »izgubljenega teleta.«

Ena od takih njegovih avantur je tudi avantura z imenom "PATRIA."

Ta njegova avantura je do sedaj ena od njegovih najbolj nevarnih avantur, ki je iz navidez nedolžnega mukanja prerasla v zelo resno delitev slovenskega naroda na tako imenovane »večne leve zmagovalce« in »večne leve poražence.« S tem naj bi si »izgubljeno tele« zagotovilo svoje večne vladarje.  

Kaj vse je moralo narediti »izgubljeno tele«, da je ustvarilo tako svojo avanturo in dokončno zelo nevarno podelilo svoj lastni narod.  Dne 13.07.2014 je »izgubljeno tele« dokončno razdelilo svoj narod na tako imenovane »večne leve zmagovalce« in na »Večne desne poražence.« To je doseglo pod krinko »izrednih parlamentarnih volitev z dne 13.07.2014.«

Sedaj, ko mu je uspela izredno nevarna glavna avantura je ostalo le še to, da se na obeh straneh med ljudmi podžiga neverjetno sovraštvo in da se na ta način poglablja splošna gospodarska, politična, finančna in politična in celo nacionalna kriza v državi. Z drugimi besedami je ostalo le še to, da se na obeh straneh nabrusijo klavski noži in da se začne neizprosno klanje do iztrebljenja

V resnici je prišel čas javnega razkritja oziroma javnega priznanja bankrota »izgubljenega teleta«, ki mu ni več rešitve.

Za svoj bankrot sedaj »izgubljeno tele« krčevito išče krivce. »Večni levi zmagovalci« krivijo za nastalo stanje »večne desne poražence« in obratno.

Sedaj ni več pomembna država in narod, pomembno je le to, kdo bo tisti ki bo pogrebnik »izgubljenega teleta« in kdo bo razglasil njegov dolgo let prikrivani bankrot, kot da je taka vloga kakšnega posebnega pomena za obstoj slovenskega naroda.

Na žalost so možne samo še dve opcije.

Prva je, da se sami med seboj pokoljemo prepričani v to, da nismo eden sam slovenski narod ampak, da v Sloveniji resnično obstajata dve skupini ljudi, ki imata imeni »levi večni zmagovalci« in »desni večni poraženci«, ki se zaradi take neresne in banalne ter izmišljene razlike morata med seboj iztrebiti.

Druga možna opcija, pa je nekoliko na videz bolj lepa in verjetna, a toliko bolj za slovenski narod pogubna, to je pristanek »izgubljenega teleta« na upravo tujega gospodarja, ki bo brez dvoma ravnal po pravilu »VEŽI KONJA GDJE TI GAZDA KAŽE«

Skupni imenovalec za obe ti edini možni opciji, pa je »USODA MALIH NARODOV«, za vse ostalo pa bosta povedali čas in naše bodoče mlade izgubljene generacije.

Na žalost. 

Zadnje objave

Tue, 14. Jan 2020 at 17:27

978 ogledov

ODHOD VELIKEGA BORCA
https://www.iusinfo.si/medijsko-sredisce/kolumne/255873

Sun, 8. Sep 2019 at 22:56

1233 ogledov

KONČNO USTAVNA PRITOŽBA
Po skoraj treh letih zavlačevanja, se je Slovensko Vrhovno sodišče le skilavilo in s svojo "Sodbo v imenu ljudstva" z dne: 04.04.2019 opravilna št. I Ips 39962/2011 (V K 39962/2011) odločilo o moji zahtevi za varstvo zakonitosti z dne 16.02.2017. Ker je odločitev Vrhovnega sodišča Republike Slovenije bila zame negativna, so zato nastali pogoji, ki mi dovoljujejejo vložitev ustavne pritožbe pri Ustavnem sodišču Republike Slovenije, ki bo vložena v roku, to je najpozneje dne 23.10.2019, s čemer se bo utrdila nadaljnja pot za pritožbo, ki bo (če bo to potrebno) vložena pri Evropskem sodišču za človekove pravice v Strazburgu.  CZPNN

Sat, 10. Mar 2018 at 23:36

2213 ogledov

NEVERJETEN MAFIJSKI OBRAČUN MED SLOVENSKIMI SODNIKI
Na sedež društva CZPNN smo prejeli dokaj zanimivo pismo nekega gospoda, ki se v svoji vsebini glasi: I. Iz zanesljivih virov sem prejel  informacijo, da kranjska sodnica Marjeta Dvornik prijateljuje in hodi na kavo z znanim kriminalcem Dinom Lalićem, ki je bil večkrat že zaprt. To je menda znano tudi NPU. Prav ona je bila tista, ki je oprostila roparja na poštarja, čeprav je bil dobljen pri dejanju. Sodba je bila kasneje razveljavljena, krivdo pa je valila na policijo in tožilstvo. Prav ona je tudi zavrnila izročitev za tistega ruskega tajkuna, ki je bil kasneje dejansko tudi spuščen in ki ga kljub sodni  odredbi niso izročili Nemčiji, kot je bilo zahtevano. Pri njej je tudi zastarala zadeva proti močnemu nemškemu podjetniku in še kaj…….   II. Povem Vam še še, da Kranjsko  sodišče veselo krši tudi delovno pravno zakonodajo. Višje delovno in socialno sodišče je namreč že konec leta 2015 sprejelo stališče, da sodniku na ustavno zakonit način preneha službeno razmerje šele z vročitvijo obrazložene odločbe sodnega sveta, ne pa že z dnem odločitve oz. potrditve ocene na seji sodnega sveta, torej za nazaj. To v primeru mojega brata, da mu je službeno razmerje prenehalo še predno je bila odločba pravnomočna in izvršljiva, sa ga je  odjavilo iz vseh zavarovanj, torej toliko prej, še pred  vročitvijo obrazložene sodne odločbe, zoper katero je bilo šele možno vložiti pravno sredstvo. Posledično to pomeni, da mu protipravno niso izplačali zaostale plače in tudi ne zakonite odpravnine, glede nato, da sem se v nadaljuvanju  dejansko upokojil. Nezakonito stanje je kranjsko sodišče  vleklo kar naprej, čeprav je bilo jasno stališče Višjega sodišča že predhodno  znamo. S tem v zvezi bo v teh dneh podan zahtevek na kranjsko sodišče po izplačilu zaostale plače in odpravnine, vključno z zakonitimi zamudnimi obrestmi. Me zanima, če bodo vztrajali na nezakoniti kršitvi, saj je slednje prekršek. V tem primeru jim seveda sledi tožba na delovno sodišče, kjer jim bodo nastali še dodatni stroški. Ki seveda ne gredo neposredno iz njihovega žepa. Vidiš, če moj brat nebi bil pravnik in zadeve ne bi našel in preštudiral, bi se mirno izmaknili obveznosti. Žalostno je to, da  je sodišče prvo, ki mora spoštovati zakonodajo in bi moralo tako ugotovljeno nezakonitost odpraviti že po uradni dolžnosti. Sicer pa je zadeva glede prenehanja sodniške funkcije že na evropskem sodišču - to je prvi primer, da sodnik toži Slovenijo. Druga zadeva, zaradi kršitve ustavnih pravic pa bo tudi kmalu vložena. Še to: Špela Koleta je ena od kandidatk za višjo sodnico v  Višjem sodišču v Ljubljani, prav tako Marjeta Dvornik. Sliši se, da naj menda nimata možnosti za napredovanje ker naj bi to mesto bilo rezervirano za za  Srečka Škerbeca. Res so pokvarjeni, zato so se znebili mojega brata, ker je bil preveč suveren in ni tulil v njihov rog. Nekaj bo že dosegel v kratkem, končni epilog pa na evropskem sodišču. Žal krivci ne bodo odgovarjali.

Wed, 10. Jan 2018 at 20:28

2068 ogledov

NEZNOSNA DVOLIČNOST SLOVENSKE POLITIKE KI BREZ DVOMA VODI K PROPADU SLOVENIJE
Sovenska politika je tako nevarno dvolična, da je zelo nevarno, da za seboj v propad ne potegne slovensle države. To je uspelo dokazati poslancu Dr. Vinku Gorenaku kar je razvidno tudi iz priložene objave v nadaljevanju.    http://nova24tv.si/slovenija/politika/govor-poslanca-gorenaka-ki-bo-sel-v-zgodovino-zakaj-ahmad-zakaj-pri-njemu-cloveski-vidik-in-pravno-dopustno-dejanje-pri-nekaj-sto-enakih-primerih-pa-ne/ Dr. Vinko Gorenak je do te mere povozil Miroslava Mira Cerarja, ki je ta zagitovo šel domov polnih gat. Če pa je Miroslav Miro Cerar karkoli po svoji materi, hvala bogu že pokojni Zdenki Cerar, utegne Dr. Vinko Gorenak končati pod streli narčenega morilca. Temu utegne slediti aretacija in zaprtje nadomestnega morilca natančno tako kot v zadevi Dr. Milka Noviča.

Sun, 7. Jan 2018 at 10:10

2260 ogledov

MALOUMNI SLOVENSKI SODNIKI IN NJIHOV KONEC (1)
Da je Slovenija čudna država pove tudi katastrofalno slabo stanje v njenem sodstvu oziroma v pravosodju kot vzporedni veji oblasti, ki je od leta 1945 delovala brez kakršnega koli resnega nadzora. To je bil tudi razlog da so se slovenski sodniki igrali s pravom in da niso dojeli "Da tisti, ki se igra s pravom, da se igra sam s seboj, s svojo državo in z njeno ureditvijo." Slednje je povzeto po bivšem in sedaj že pokojnem beograjskem odvetniku z mednarodno pravno reputacijo Filo Filoto. IGRE IN AVANTURE SLOVENSKIH SODNIKOV. Igre slovenskih sodnikov so po svoji vsebini in po svojih posledicah v resnici igre brez meja. Poleg teh iger brez meja so slovenski sodniki kot posebne sorte avanturisti v Sloveniji uprizarjali prav tako posebne sorte avanture. Ena od takih avantur je bila avantura imenovana "TRAJNI SODNIŠKI MANDAT" kar je pomenilo, da so se slovenski sodniki lahko pasli po slovenskih sodiščih do svojega sedemdesetega leta starosti. Taka avantura je imela več svojih pomenov. Eden od takih pomenov je bil ta, da so sodniki imeli zagotovljeno službo do svojega sedemdesetega leta in da so si kot nedotakljivi lahko ustvarjali kriminalno preteklost ne da bi jih kdorkoli in kadarkoli vprašal kaj delajo ali jih opozoril na to, da trga ne smejo početi. S trajniškim sodniškim mandatom so si slovenski sodniki poleg trajne sodniške funkcije zagotovili tudi čas v katerem so lahko njihovi potomci (sinovi in hčere) dokončali visoko izobrazbo in tako izpolnili pogoje za službovanje v slovenskih sodiščih. S tem se je nadaljevala "okupacija" sodišč, ki jih je okupira slovenska skorumpirana sodniška svojat. Vse te igrice in avanture slovenskih sodnikov sta organizirala in vodila Slovenski sodnisvet in Vrhovno sodišče Republike Slovenije z vrlim vrhovnim sodnikom Brankom Maslešo na čelu. Šele po tem, pa na vrsto pridejo nižji sodnice in sodniki, ki se jih od konca leta 2007 sumi, da niso izpolnili vseh pogojev za izvolitev v sodniško funkcijo, ki jih predvideva 8. člen Zakona o sodniški službi in da posledično temu sploh niso sodniki. Položaj teh oseb, ki se žažno izdajajo kot sodniki, pa naj bi ustrezal  pravosodnim goljufom, plagiatorjem in sodnim šušmarjem. Utemeljitev za slednjo navedbo pa dobimo v dejstvu, da so slovenski sodniki preko Sodnega sveta in slovenske politike (Državni zbor Republike Slovenije) ter Vrhovnega sodišča Republike Slovenije z Republiko Slovenijo sklenili nično delovno razmerje.   Se nadaljuje  

Sun, 24. Sep 2017 at 20:30

4004 ogledov

KAKO SO ME DEJANSKO IZGNALI IZ SLOVENIJE
Dne 25.12.2016 so me izgnali iz Slovenije čeprav sem se iz Slovenije navedenega dne uradno izselil v  tujino. Do moje izselitve je prišlo po dolgoletnih hudih pritiskov, ki jih je name in na moje člane družine vršila slovenska oblast. Navajam celo vrsto vprašanj, ki jih je uradna oseba Upravne enote v Radovljici z imenom Irena Likar dne 21.12.2011 protipravno zastavljala članom moje držine, kar je bilo odločilnega pomena za to, da sem se iz Slovenije začasno izselil. Uradna oseba Upravne enote v Radovljici pri zaslišanju članov moje družine je pri svojem delu ves čas dajala vtis, da se je za tako delo (zaslišanje) verzirala v kakšni fašistični oziroma nacistični šoli tretjega nemškega rajha. Moji člani družine so bili mučeni z sledečimi vprašanji:   Ali veste na katerem naslovu Rade Stanić dejansko živi in kako to veste ? Kdo je lastnik nepremičnine na naslovu kjer živite ? Kdaj se je izselil z naslova na katerem živite ? Ali veste, če se namerava kdaj vrniti na ta naslov ? Ali imata kot zakonca kakšne stike, se vidita, slišita in kje ? Ali veste kje se Rade Stanić zadržuje, kje prespi ? Ali veste na katerem naslovu prejema pošto in uradna pisanja ? Ali ima na naslovu Alpska crsta 62, Lesce urejene bivalne prostore (sanitarije, kuhinjo, ....) ? Ali je na naslovu Alpska cesta 62, lastnik stanovanja oz. nepremičnine ? Ali ima za najem prostorov na Alpski cesti 62, Lesce sklenjeno najemno pogodbo in s kom ? Ali veste kje Rade Stanić dela oz. kje je zaposlen ? Ali sta še vedno poročena ali sta v ločitvenem postopku ? Ali ima stanić s sinom kakšne stike ? Ali ima na svoje ime izdano kakšno položnico na naslov kje živita ? Ali veste kje ima svoje osebne predmete (obleko, obutev, higijena, dokumenti) ? Ali se gdaj vrača in prespi na naslovu kjer živite ? Ali poznate koga, ki bi več vedel povedati o prebivališču Radeta Stanića ? Ali ima avto ? Ali mu pokojnino prinese poštar ? Ali veste če se je odselil v tujino ali je v Sloveniji ? Ali imate v zvezi s tem sami kaj dodati ? Takih fašističnih vprašanj člani moje družine niso mogli izdržati več. Se nadaljuje.

Zadnji komentarji

Prijatelji

čuk kobalMiran  PetermanFeri LainščekLaščan ZlatorogAna Koswoodicinvestment CompanyDamjan GorenščekVili KovačičBožo žabjekAco MitrovicKlavdija Zebecsanja barnaBarbara KolmaničMateja SircaAzra .Klavdija HitiRoman VodebErnest SkrjanecTrenutek .rastko plohlMaja RadinBojan  AhlinVika  JelenBranko GaberAndres Zoran    IvanovicFranc JazbinsekBojan MehleStoyan Svet

NAJBOLJ OBISKANO

"VEŽI KONJA GDJE TI KAZDA KAŽE, ALI ???"