Cerarjevi bodo podvojili število sodnih izvršiteljev!
Društvo CZPNN
Državnozborske volitve 2014

Petek, 18. julij 2014 ob 09:07

Javna skrivnost je, da je ivršiteljska služba zelo donosna dejavnost, ki naj bi zadevala najbolj revni del slovenskega prabivalstva, brezposelne, upokojence in celo bolne in onemogle ter potomce že umrlih državljanov Republike Slovnije. Da pa gre za politično motivirano zločinsko dejavnost, pa pove tudi pismo, ki smo ga na seže CZPNN prejeli sinoč in ga objavljamo v celoti, kakor sledi:

Pozdravljeni!

Kako kaj pri vas..?

A veste koga sem danes imel na domu na obisku, zelo znane izvršitelje...iz Kamnika na pogovoru, Hojsa. Čeprav jih sledim več kot eno leto,
sem spoznal osebno njihov način dela. Dva fanta oblečena v polo majicah, en zelo zgovoren drugi zelo zadržan pri govorjenju. Preko HOJSA ju je poslal T 2 in jima naročil, da na mojem domu izvedejo izvršbo denarja za to ker sem prišel z njimi v spor v zvezi nekega plačila. Nismo se mogli sporazumet in gospodje od Hojsa so prihod zaračunali dobrih 460 €.

Jaz sem im jasno povedal sledeče:

»Tudi gospod Hojs ni nedotakljiv, da se tudi njemu lahko zgodi ,da mu kdo bajto izprazni.«

Skupno so mi nabili zraven še 950 €.

Sporočil sem jim sledeče:

da v Sloveniji živi na robu preživetja 800 000 državljanov. T 2 zahteva plačilo za 6 mesecev dodatno a nisem imel možnosti koristiti interneta v tem času.

Želel sem se z T 2 sporazumno dogovoriti za znižanje plačila za teh 6 mesecev za vsaj 40 € na mesec, a mi tega niso odobrili temveč so me enostavno zavrnili na kar sem jim dogovoril, da bodo na ostali denar krepko čakali a zaradi arogance. Dobil sem jih na »finto« in sem jim rekel, da oni sigurno nimajo 500 € plače ampak nekje 1300 € in mi je en od njiju potrdil da sem zadel, pa ne samo to, še poskušajo pred zvonenjem odpreti vrata stanovanja.

To sem danes doživel.

Zapisal sem njihovo registrsko številko avtomobila.

Imajo pa vozilo na katerem na zadnji strani nalepljen napis "ZARUBLJENO", tako da je vsak to videl. Iz razgovora z njima sem razbral sledeče.

Najprej so od mene zahtevali 200 €, pa če bi jih imel jim tega denarja nebi dal.

Na to so mi postavili so mi ultimat da moram priskrbeti ta denar do četrtka.

Zagrozila sta mi, da v kolikor ne bom kaj plačal da bodo rubili, na to je eden od njiju opazil moj telefon znamke SONY X ARC star dve leti in pol. Na to sta mi grozila, da mi lahko odvzameta moj telefon, ker naj bi ta telefon po njunih besedah bil LUXSUZ.

Naredila sta v kuhinji eno fotografijo. Vsiljevala sta mi nekakšne dokumente v podpis, a sem zavrnil vsako podpisovanje zato, ker se nisem strinjal z zneskom, ki sta ga na dokument navedla.

Če bosta stopnjevala pritiske bom ukrepal na svoj način, tako kot so me naučili pri vojakih.

Bil sem zelo aktiven tudi 1991 leta v času slovenske osamosvojitvene vojne.

Zahtevala sta da si denar kar od nekoga posodim.

Odgovoril sem jima sledeče, da si še za hrano ne sposojam denarja ne da bom denar posojal za njiju dva.

Živim v bloku v stanovanju.

Stanovanje je moje.

Z njimi si ne belil glave, ker znam zelo dobro vračati udarce in to nizko, to sem jima tudi nakazal. Če bo potrebno bom vsemi topovi streljal nazaj. Če bosta vabila policijo, bo to za njiju toliko slabše.

To kar sam vam napisal lahko objavite kot članek.

Glej lahko ti rečem samo tole, če želim lahko naredim tako, da nikomur več ne bodo opravljali izvršbe v Sloveniji, a to bo za njih zelo boleče. Med pogovorom smo prišli do sledečega, ko mi je rekel da so zelo uspešni pri svojem delu, sem jima odgovoril, da je za njiju to uspešno delo, če eni starejši ženici pobereta zadnjih 100 evrov da mora pol 14 dni stradati, to je sramota.

Rekel sem jima tudi, da se obnašata kot dva roparja in da se na račun obubožanih državljanov Slovenije bogatijo, pa čeprav državljani niso sami krivi za to, da so prišli v tak položaj kot so, ampak je kriva dvajset letna državna politika, ki je v taki položaj pripeljala državljane, kar se lahko primerja z nacistično Nemčijo v drugi svetovni vojni, samo da oni to počnejo na prefinjen način in pod okriljem sodišč in policije.

Mislim da je skrajni čas, da jim nekdo dobro nazaj pokaže zobe.

Jaz si že neke zamisli delam v glavi kako bom udaril nazaj.

Zelo dobro spremljam tole.

Imajo zelo dober dostop do podatkov.

Tudi vem kje ima na morju svojo nepremičnino in je v območju Občine Koper.

Če hočem ga lahko obiščejo ljudje, ki na svetu obstajajo, opravljajo pa dela za različne države, tudi za tujsko legijo. Oni jih lahko spravijo v red v nulo in lahko ostanejo brez vsega.

Tako ne gre več.

Ropajo še naprej….

Takoj po slovenski osamosvojitvi bi jim morali državljani Slovenije pokazati zobe in udariti, danes bi bilo vse čisto drugače.

Sem veteran vojne za Slovenijo. Oni so vedeli kdaj mora Slovenija propasti, pa so to podaljšali za 5 let.

So za pred zid in odstrel.

Hvala za čas ki ste si ga vzeli za mene.

Grem še nekaj urediti.

Zadnje objave

Tue, 14. Jan 2020 at 17:27

978 ogledov

ODHOD VELIKEGA BORCA
https://www.iusinfo.si/medijsko-sredisce/kolumne/255873

Sun, 8. Sep 2019 at 22:56

1233 ogledov

KONČNO USTAVNA PRITOŽBA
Po skoraj treh letih zavlačevanja, se je Slovensko Vrhovno sodišče le skilavilo in s svojo "Sodbo v imenu ljudstva" z dne: 04.04.2019 opravilna št. I Ips 39962/2011 (V K 39962/2011) odločilo o moji zahtevi za varstvo zakonitosti z dne 16.02.2017. Ker je odločitev Vrhovnega sodišča Republike Slovenije bila zame negativna, so zato nastali pogoji, ki mi dovoljujejejo vložitev ustavne pritožbe pri Ustavnem sodišču Republike Slovenije, ki bo vložena v roku, to je najpozneje dne 23.10.2019, s čemer se bo utrdila nadaljnja pot za pritožbo, ki bo (če bo to potrebno) vložena pri Evropskem sodišču za človekove pravice v Strazburgu.  CZPNN

Sat, 10. Mar 2018 at 23:36

2213 ogledov

NEVERJETEN MAFIJSKI OBRAČUN MED SLOVENSKIMI SODNIKI
Na sedež društva CZPNN smo prejeli dokaj zanimivo pismo nekega gospoda, ki se v svoji vsebini glasi: I. Iz zanesljivih virov sem prejel  informacijo, da kranjska sodnica Marjeta Dvornik prijateljuje in hodi na kavo z znanim kriminalcem Dinom Lalićem, ki je bil večkrat že zaprt. To je menda znano tudi NPU. Prav ona je bila tista, ki je oprostila roparja na poštarja, čeprav je bil dobljen pri dejanju. Sodba je bila kasneje razveljavljena, krivdo pa je valila na policijo in tožilstvo. Prav ona je tudi zavrnila izročitev za tistega ruskega tajkuna, ki je bil kasneje dejansko tudi spuščen in ki ga kljub sodni  odredbi niso izročili Nemčiji, kot je bilo zahtevano. Pri njej je tudi zastarala zadeva proti močnemu nemškemu podjetniku in še kaj…….   II. Povem Vam še še, da Kranjsko  sodišče veselo krši tudi delovno pravno zakonodajo. Višje delovno in socialno sodišče je namreč že konec leta 2015 sprejelo stališče, da sodniku na ustavno zakonit način preneha službeno razmerje šele z vročitvijo obrazložene odločbe sodnega sveta, ne pa že z dnem odločitve oz. potrditve ocene na seji sodnega sveta, torej za nazaj. To v primeru mojega brata, da mu je službeno razmerje prenehalo še predno je bila odločba pravnomočna in izvršljiva, sa ga je  odjavilo iz vseh zavarovanj, torej toliko prej, še pred  vročitvijo obrazložene sodne odločbe, zoper katero je bilo šele možno vložiti pravno sredstvo. Posledično to pomeni, da mu protipravno niso izplačali zaostale plače in tudi ne zakonite odpravnine, glede nato, da sem se v nadaljuvanju  dejansko upokojil. Nezakonito stanje je kranjsko sodišče  vleklo kar naprej, čeprav je bilo jasno stališče Višjega sodišča že predhodno  znamo. S tem v zvezi bo v teh dneh podan zahtevek na kranjsko sodišče po izplačilu zaostale plače in odpravnine, vključno z zakonitimi zamudnimi obrestmi. Me zanima, če bodo vztrajali na nezakoniti kršitvi, saj je slednje prekršek. V tem primeru jim seveda sledi tožba na delovno sodišče, kjer jim bodo nastali še dodatni stroški. Ki seveda ne gredo neposredno iz njihovega žepa. Vidiš, če moj brat nebi bil pravnik in zadeve ne bi našel in preštudiral, bi se mirno izmaknili obveznosti. Žalostno je to, da  je sodišče prvo, ki mora spoštovati zakonodajo in bi moralo tako ugotovljeno nezakonitost odpraviti že po uradni dolžnosti. Sicer pa je zadeva glede prenehanja sodniške funkcije že na evropskem sodišču - to je prvi primer, da sodnik toži Slovenijo. Druga zadeva, zaradi kršitve ustavnih pravic pa bo tudi kmalu vložena. Še to: Špela Koleta je ena od kandidatk za višjo sodnico v  Višjem sodišču v Ljubljani, prav tako Marjeta Dvornik. Sliši se, da naj menda nimata možnosti za napredovanje ker naj bi to mesto bilo rezervirano za za  Srečka Škerbeca. Res so pokvarjeni, zato so se znebili mojega brata, ker je bil preveč suveren in ni tulil v njihov rog. Nekaj bo že dosegel v kratkem, končni epilog pa na evropskem sodišču. Žal krivci ne bodo odgovarjali.

Wed, 10. Jan 2018 at 20:28

2068 ogledov

NEZNOSNA DVOLIČNOST SLOVENSKE POLITIKE KI BREZ DVOMA VODI K PROPADU SLOVENIJE
Sovenska politika je tako nevarno dvolična, da je zelo nevarno, da za seboj v propad ne potegne slovensle države. To je uspelo dokazati poslancu Dr. Vinku Gorenaku kar je razvidno tudi iz priložene objave v nadaljevanju.    http://nova24tv.si/slovenija/politika/govor-poslanca-gorenaka-ki-bo-sel-v-zgodovino-zakaj-ahmad-zakaj-pri-njemu-cloveski-vidik-in-pravno-dopustno-dejanje-pri-nekaj-sto-enakih-primerih-pa-ne/ Dr. Vinko Gorenak je do te mere povozil Miroslava Mira Cerarja, ki je ta zagitovo šel domov polnih gat. Če pa je Miroslav Miro Cerar karkoli po svoji materi, hvala bogu že pokojni Zdenki Cerar, utegne Dr. Vinko Gorenak končati pod streli narčenega morilca. Temu utegne slediti aretacija in zaprtje nadomestnega morilca natančno tako kot v zadevi Dr. Milka Noviča.

Sun, 7. Jan 2018 at 10:10

2260 ogledov

MALOUMNI SLOVENSKI SODNIKI IN NJIHOV KONEC (1)
Da je Slovenija čudna država pove tudi katastrofalno slabo stanje v njenem sodstvu oziroma v pravosodju kot vzporedni veji oblasti, ki je od leta 1945 delovala brez kakršnega koli resnega nadzora. To je bil tudi razlog da so se slovenski sodniki igrali s pravom in da niso dojeli "Da tisti, ki se igra s pravom, da se igra sam s seboj, s svojo državo in z njeno ureditvijo." Slednje je povzeto po bivšem in sedaj že pokojnem beograjskem odvetniku z mednarodno pravno reputacijo Filo Filoto. IGRE IN AVANTURE SLOVENSKIH SODNIKOV. Igre slovenskih sodnikov so po svoji vsebini in po svojih posledicah v resnici igre brez meja. Poleg teh iger brez meja so slovenski sodniki kot posebne sorte avanturisti v Sloveniji uprizarjali prav tako posebne sorte avanture. Ena od takih avantur je bila avantura imenovana "TRAJNI SODNIŠKI MANDAT" kar je pomenilo, da so se slovenski sodniki lahko pasli po slovenskih sodiščih do svojega sedemdesetega leta starosti. Taka avantura je imela več svojih pomenov. Eden od takih pomenov je bil ta, da so sodniki imeli zagotovljeno službo do svojega sedemdesetega leta in da so si kot nedotakljivi lahko ustvarjali kriminalno preteklost ne da bi jih kdorkoli in kadarkoli vprašal kaj delajo ali jih opozoril na to, da trga ne smejo početi. S trajniškim sodniškim mandatom so si slovenski sodniki poleg trajne sodniške funkcije zagotovili tudi čas v katerem so lahko njihovi potomci (sinovi in hčere) dokončali visoko izobrazbo in tako izpolnili pogoje za službovanje v slovenskih sodiščih. S tem se je nadaljevala "okupacija" sodišč, ki jih je okupira slovenska skorumpirana sodniška svojat. Vse te igrice in avanture slovenskih sodnikov sta organizirala in vodila Slovenski sodnisvet in Vrhovno sodišče Republike Slovenije z vrlim vrhovnim sodnikom Brankom Maslešo na čelu. Šele po tem, pa na vrsto pridejo nižji sodnice in sodniki, ki se jih od konca leta 2007 sumi, da niso izpolnili vseh pogojev za izvolitev v sodniško funkcijo, ki jih predvideva 8. člen Zakona o sodniški službi in da posledično temu sploh niso sodniki. Položaj teh oseb, ki se žažno izdajajo kot sodniki, pa naj bi ustrezal  pravosodnim goljufom, plagiatorjem in sodnim šušmarjem. Utemeljitev za slednjo navedbo pa dobimo v dejstvu, da so slovenski sodniki preko Sodnega sveta in slovenske politike (Državni zbor Republike Slovenije) ter Vrhovnega sodišča Republike Slovenije z Republiko Slovenijo sklenili nično delovno razmerje.   Se nadaljuje  

Sun, 24. Sep 2017 at 20:30

4004 ogledov

KAKO SO ME DEJANSKO IZGNALI IZ SLOVENIJE
Dne 25.12.2016 so me izgnali iz Slovenije čeprav sem se iz Slovenije navedenega dne uradno izselil v  tujino. Do moje izselitve je prišlo po dolgoletnih hudih pritiskov, ki jih je name in na moje člane družine vršila slovenska oblast. Navajam celo vrsto vprašanj, ki jih je uradna oseba Upravne enote v Radovljici z imenom Irena Likar dne 21.12.2011 protipravno zastavljala članom moje držine, kar je bilo odločilnega pomena za to, da sem se iz Slovenije začasno izselil. Uradna oseba Upravne enote v Radovljici pri zaslišanju članov moje družine je pri svojem delu ves čas dajala vtis, da se je za tako delo (zaslišanje) verzirala v kakšni fašistični oziroma nacistični šoli tretjega nemškega rajha. Moji člani družine so bili mučeni z sledečimi vprašanji:   Ali veste na katerem naslovu Rade Stanić dejansko živi in kako to veste ? Kdo je lastnik nepremičnine na naslovu kjer živite ? Kdaj se je izselil z naslova na katerem živite ? Ali veste, če se namerava kdaj vrniti na ta naslov ? Ali imata kot zakonca kakšne stike, se vidita, slišita in kje ? Ali veste kje se Rade Stanić zadržuje, kje prespi ? Ali veste na katerem naslovu prejema pošto in uradna pisanja ? Ali ima na naslovu Alpska crsta 62, Lesce urejene bivalne prostore (sanitarije, kuhinjo, ....) ? Ali je na naslovu Alpska cesta 62, lastnik stanovanja oz. nepremičnine ? Ali ima za najem prostorov na Alpski cesti 62, Lesce sklenjeno najemno pogodbo in s kom ? Ali veste kje Rade Stanić dela oz. kje je zaposlen ? Ali sta še vedno poročena ali sta v ločitvenem postopku ? Ali ima stanić s sinom kakšne stike ? Ali ima na svoje ime izdano kakšno položnico na naslov kje živita ? Ali veste kje ima svoje osebne predmete (obleko, obutev, higijena, dokumenti) ? Ali se gdaj vrača in prespi na naslovu kjer živite ? Ali poznate koga, ki bi več vedel povedati o prebivališču Radeta Stanića ? Ali ima avto ? Ali mu pokojnino prinese poštar ? Ali veste če se je odselil v tujino ali je v Sloveniji ? Ali imate v zvezi s tem sami kaj dodati ? Takih fašističnih vprašanj člani moje družine niso mogli izdržati več. Se nadaljuje.

Zadnji komentarji

Prijatelji

čuk kobalMiran  PetermanFeri LainščekLaščan ZlatorogAna Koswoodicinvestment CompanyDamjan GorenščekVili KovačičBožo žabjekAco MitrovicKlavdija Zebecsanja barnaBarbara KolmaničMateja SircaAzra .Klavdija HitiRoman VodebErnest SkrjanecTrenutek .rastko plohlMaja RadinBojan  AhlinVika  JelenBranko GaberAndres Zoran    IvanovicFranc JazbinsekBojan MehleStoyan Svet

NAJBOLJ OBISKANO

Cerarjevi bodo podvojili število sodnih izvršiteljev!